Maastricht magazine >
fashion-news

Jubileum en expositie voor Chloé

Jubileum en expositie voor Chloé

Het lijkt erop dat 2012 een bijzonder modejaar is. De jubilea zijn niet van de lucht: 10 jaar Alber Elbaz voor Lanvin, 20 jaar Louboutin, 15 jaar de Baguette bag van Prada en 175 jaar Tiffany & Co. Ook Chloé heeft iets te vieren, namelijk het 60-jarig bestaan van het label. Omdat een jubileumcollectie van zestig items iets te veel van het goede is besloot Chloé slechts 16 iconische stukken opnieuw uit te geven. Denk aan de Paddington tas, hetjurkje met de viool of de leren shorts uit de winter van 2009.

Artikel begint onder de advertentie

De heruitgave is gekoppeld aan een expositie in het hippe Palais de Tokyo in Parijs, Attitudes. Curator Judith Clark selecteerde stukken van de negen belangrijkste ontwerpers die bij Chloé op de loonlijst prijkten. Van oprichtster Gaby Aghion en Karl Lagerfeld tot Phoebe Philo en Hannah McGibbon.

Op de jubileumcollectie is het nog even wachten, de items verschijnen pas in februari. Liever nu al Chloé shoppen? Scroll dan naar beneden voor de verkoopadressen. De tentoonstelling is te zien van 29 september tot 18 november van dit jaar.

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *