Maastricht magazine >
fashion-news

LaDress Couture: dat Audrey Hepburn gevoel

LaDress Couture: dat Audrey Hepburn gevoel
Artikel begint onder de advertentie

Van Nederlandse bodem met Franse allure. Hoewel? Frans? Eigenlijk meer een heerlijke dosis Audrey Hepburn nostalgie. En dan in te fijne stoffen, zoals tweed en satijn. En die samen in de mix. De couture lijn van LaDress is prachtig. Net als de reguliere collectie is de couture lijn sterk door eenvoud. Zijn de jurkjes van van LaDress redders in nood als je niet weet wat je aanmoet, de couture lijn tilt je dag naar een hoger niveau. Lieve Simone, dat heb je echt geweldig gedaan! Happy met jouw gevoel voor couture. Happy met jouw nieuwe lijn. Lang leve LaDress Couture.

Ladress couture bow blouse

LaDress Couture is stijl

Ik vind de ontwerpen ongeveer allemaal even prachtig. Ik heb zin in die pussy-bow blouse in zwart. Een fijne vervanger voor mijn strikblouse van de Zara. Ik ben blij dat ik mijn favoriete blauw top van Guido Lombardi nu kan afwisselen met die rode satijn couture top (zie foto onder). En kan niet kiezen of ik er dan die tweed rok bij wil of dat ik voor die flared tweed dress ga in dezelfde rijke rode kleur.

LaDress Couture tweed dress

LaDress shoppen

De couture lijn shop je net als de hele LaDress collectie online. Meer lezen over LaDress doe je hier. En de winkel in de Negen Straatjes bezoeken is natuurlijk ook een optie.

LaDress satijn top

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *