Maastricht magazine >
fashion-news

Elegante eenvoud bij NOW Maastricht

Elegante eenvoud bij NOW Maastricht
Artikel begint onder de advertentie

Alweer een paar weekjes geleden geopend. Niet eerder voorbij gelopen. Het is momenteel namelijk druk in de stad. Komt door het (h)eerlijke winterse weer en de kerstinkopen die gedaan worden. Met de intocht van de kerstman in Maastricht, trekt de stad met alle winterse blijheid op het Vrijthof sowieso veel bekijks. Mijn bezoekjes aan het centrum bepreken zich momenteel dan ook tot het hoognodige. Al het andere komt in het nieuwe jaar wel weer een keer. NOW wilde ik echter niet nog langer uitstellen. En dus trotseer ik de meute om deze nieuwe winkelaanwinst met eigen ogen te bewonderen.

sanne-pijpers-maastricht

NOW voor hem en haar

NOW is de winkel van Sanne Pijpers. Ze kwam al eerder op LovestoHAVE voorbij. Als het gezicht van Stijl Maastricht. Want daar was dit heerlijke, nuchtere mens zo goed als altijd te vinden. Ze sliep er nog net niet op een campingbedje. Met NOW gaat haar droom in vervulling. Een eigen winkel. Die ze samen met Bart Kramp runt. Een gezicht dat we ook kennen vanuit de Maastrichtse retail wereld. Samen hebben ze hun liefde voor fashion en retail vertaald naar een winkel voor hem en haar onder de boogjes in Maastricht. En voor wie de boogjes niet kent, dat is het hele, lieve, intieme straatje – met boogjes – dat tegen het Stokstraatkwartier rust. Zo’n straatje dat Maastricht Maastricht maakt.

now-heren-maastricht

Bij NOW shop je stukken om van te houden

Op de site van NOW kun je het al lezen. Sanne draagt enkel zwart, wit en grijs. Ze houdt van eenvoud. En van stukken die langer dan een seizoen meegaan. Kijk, met dat laatste wint ze mijn hart. Want stukken zijn niet om te hebben, maar vooral om te houden! In de winkel dus items voor hem en haar. En dan in lijn met de liefde voor basic vooral veel Scandinavische blijheid. Merken zoals Anerkjendt, Kronstadt, Legends en Modström.

now

Scroll naar beneden voor meer informatie over NOW. En ja, dit is zo’n winkeltje dat ik aan mijn vrienden doorgeef als ze me vragen welke boetiekjes ze bij een weekendje Maastricht niet willen missen. NOW dus! Betaalbaar en basic eigenheid. Natuurlijk met de stralende lach van Sanne, Bart en team.

now-maastricht

 

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *