Maastricht magazine >
fashion-news

Penn&Ink N.Y x Geraldine Kemper

Penn&Ink N.Y x Geraldine Kemper
Artikel begint onder de advertentie

Fan van Penn&Ink N.Y vanwege de Soho sweater. In het verlengde de deformatie dat opeens alles van het label mij opvalt. Zoals de samenwerking met Geraldine Kemper onder de naam Penn&Ink N.Y Limited x Geraldine Kemper. Alsof ik überhaupt wist wie Geraldine is… Hetgeen waarschijnlijk meer over mij dan over haar zegt, dat dan weer wel. Ondertussen ben ik overigens wel op de hoogte. Niet dat ik opeens televisie kijk, maar ik heb het even opgezocht. En begrijp nu ook waarom Penn&Ink N.Y x Geraldine elkaar leuk vinden!

ink-geraldine

Waarom Penn&Ink N.Y Limited gaat met Geraldine?

Ze noemen het een match made in heaven. Vullen aan: ‘We zijn verliefd op Geraldine, en zij is dat op onze Limited collectie. Sterk, stoer, de wereld rond. Wanderlust, maar ook sexy en zacht als je daar zin in hebt.’ Het label dicht zichzelf en de BN-er gezamenlijke kwaliteiten toe, zoals sterk en stoer, vrij en zelfverzekerd. Vullen het rijtje aan met comfort, draagbaarheid en nonchalance.

geraldine-limited

Wat typeert de Limited collectie?

Zwarte en witte tinten, met mandarin als accentkleur. Grove warme breisels, fijne jersey en zachte fleece. Opvallende prints, gestreepte tricot, en witte, oversized blouses. ‘En vergeet onze travelkwaliteit niet, krachtig klassiek en tegelijkertijd sporty en speciaal voor deze collectie een warme gevoerde versie. En bovenal, ideaal voor in je koffer want met Geraldine reizen we de wereld rond.’

Penn&Ink soho sweater

Meer ontdekken over Penn&Ink N.Y doe je hier. In het echt shoppen doe je o.a. bij Penn&Ink N.Y The Store in Breda.

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *