Maastricht magazine >

Penn&Ink N.Y

Artikel begint onder de advertentie

Geschiedenis

De roots van Penn&Ink N.Y voeren terug naar de jaren 60. Naar de tijd dat men strak in pak naar het werk ging. Dat Mad Men gevoel. Best wel oncomfortabel. Zo’n look die je het liefst meteen voor je jogging verwisselt als je thuis komt. Daar speelt Penn&Ink N.Y op in. Maar dan op zo’n manier dat je het jasje van je pak gewoon aanlaat. Enkel je rok of broek vervangt voor die comfy jogging. De naam vindt de oorsprong in Brooklyn. In de 60-er jaren werkten Maureen J. Penn en Stanley Ink onder deze naam samen. Penn als de creatieve geest en Stanley als het businnes wonder. Het label had geen lange duur en niemand weet wat van het duo is geworden. De naam leeft echter vrolijk verder onder het bewind van Mark en Felice de Lorme. Daarbij het huidige Brooklyn, het centrum van vele culturen, fashion en food, als kloppend hart.

Designer

Mark & Felice de Lorme. Over het merk zeggen zij: ‘Hoe internationaal georiënteerd we ook zijn, waar we voor werken is onze familie. Onze familie het kloppende hart van alles wat we doen. De liefde die we voor elkaar hebben, het samenzijn, de authenticiteit en het onvoorwaardelijke; dat is hoe we Penn&Ink N.Y laten groeien.’

Collectie

Kenmerkt zich door typische Amerikaanse accenten, zoals basic en comfortabel. Maar dan wel met een wereldse blik. O ja, zowel men als women fashion.

De volgende winkels voeren Penn&Ink N.Y ()

4