Maastricht magazine >
fashion

Filippa K basics

Filippa K basics

Houd je van sophisticated en chic, laat je dan eens aangenaam verrassen door de winterwear van het Zweedse designlabel Filippa K.

Less is more bij Filippa K. Belangrijke peilers voor zowel de mannencollectie als de collectie voor vrouwen zijn stijl, eenvoud en kwaliteit. Filippa K combineert tijdloze eenvoud met eigentijdse trends.

Artikel begint onder de advertentie

De eclectische winter 2010 collectie knipoogt duidelijk naar de jaren ’60 en focust op een mix & match look van rijkelijke materialen en warme kleuren. Ook de stijlvolle man die van subtiele mode houdt, vindt probleemloos zijn gading bij deze Scandinavische hoogvlieger.

Enkele toppers uit de najaarscollectie van Filippa K zijn de rokken van zijde, jurkjes met een 60’s look & feel en breedgeschouderde jasjes. Alle stukken met klassiek accent en androgyne snit. Voor de man is het Filippa K T-shirt de absolute musthave. Het label verwerkte als een van de eerste een vleugje lycra in de katoenen T-shirts. Daardoor zijn de T-shirts van Filippa K comfortabel en blijven deze (ook na vele wasbeurten) heel mooi.

Je vindt Filippa K bij Lock, Stock & Barrel. White in Den Haag en Cowboys to Catwalk en Angel Agudo te Amsterdam hebben Filippa K enkel en alleen voor heren. Dames slagen voor Filippa K bij Deveraux in Apeldoorn en Sonar in Eindhoven. In de P.C. Hooftstraat in Amsterdam en in Rotterdam aan de Van Oldenbarneveltstraat vind je de Filippa K flagshipstore.

FilippaK_men_AW2010 Filippa K men

Bij Perfectly Basics bestel je online Filppa K. Loves to have Filippa K zijn deze mooie fake fur jas, de prachtige leren handschoenen met suède details in armygreen en de geweldige vilten hoed in klassiek Cloche model voor ladies. Alle drie wil je! Heren, ook jullie slagen online!

FilippaK_fakefurjas Filippa K’s Fake fur jas.

FilippaK_handschoen Stoere armygreen handschoenen.

FilippaK_hoed Nice hat, want it!

FilippaK_truigrijs Favoriet. Een klassiek, fijn gebreide zachte lamswollen trui met V-hals.

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *