Maastricht magazine >
fashion

Fluo of juist naturel van D-Queens

Fluo of juist naturel van D-Queens

In de zomercollectie van sieradenlabel D-Queens voor elk wat wils. Hou je van felle kleuren en ben je fan van het Mucho Gusto jasje? Dan val je vast als een blok voor de fluo armbandjes. En dan liefst zo’n hele rits aan je arm. Dikke kralen, zodat de kleuren goed tot hun recht komen, afgemaakt met een skull bedeltje om ze nog wat stoerder te maken. En dan zo’n gevlochten vriendschapsarmbandje ertussen. Natuurlijk niet in brave pastels maar in een complete regenboog aan neon kleuren. De accessoires zijn ideaal om een basic outfit toch nog een beetje te laten knallen. Op en top zomerse vrolijkheid.

Artikel begint onder de advertentie

Ben jij meer van de boho-chic of draag je veel nudekleurige items? Ook dan maakt D-Queens je zeker blij. In het atelier van ontwerpster Pascalle van Kessel spotte ik namelijk haar allernieuwste serie. Subtiel en met een natuurlijke uitstraling, zoals we gewend zijn van D-Queens. Kettingen en armbanden van houten kralen en naturel leer. Om de au naturel uitstraling te versterken maakt Pascalle gebruik van symboliek. Peacetekens en kruizen van rosé metaal sieren de accessoires. Het glimmertje zorgt voor een elegante uitstraling.

D-Queens_armband DQueens_ketting

Je koopt de sieraden van D-Queens bij Frère et Soeur in Cadier en Keer, bij Stijl Maastricht of in de webshop van Pascalle. Scroll naar beneden voor meer verkoopadressen.

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *