Maastricht magazine >
fashionmusthaves

Givenchy’s chain boots

Givenchy’s chain boots

De chain boot van Givenchy een slim ontwerp. Iedereen is tenslotte verknocht aan biker boots, maar wil inmiddels wel wat anders. Liefst iets dat qua model in de buurt komt van het korte laarsje. Want ja, wat styling betreft zitten de biker boots te diep in ons systeem om ze maar meteen helemaal overboord te gooien.

Artikel begint onder de advertentie

De chain boots de ideale vervanger. Wat lager dan een bikerlaarsje en met de uitstraling van een herenschoen. De riempjes en studs maakten plaats voor een grove ketting, waardoor de stoere uitstraling behouden blijft. De laarzen van Givenchy echter zo populair dat je heel veel geluk (of een kleine schoenmaat) nodig hebt om nog een origineel paar te scoren.

Maar niet getreurd, want zoals bij veel trendy items het geval is zijn er de nodige look-a-likes te vinden. De beste kopie is toch die van Zara, omdat die nog het meeste van een herenschoen weg heeft. De anderen zijn toch eigenlijk biker modellen met ketting.

Chainboots_lookalikes

In de richting van de klok: Guess, Philipp Plein, Paul Warmer en Zara.

Scroll naar beneden voor winkels die Givenchy verkopen. Adressen van Paul Warmer vind je met behulp van de labelfinder rechtsboven en een filiaal van Zara weet je vast wel te vinden. De laarsjes van Guess koop je via winkelstraat en schoenen van Philipp Plein zijn onder andere verkrijgbaar bij Farfetch.

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *