Maastricht magazine >
fashion

Goede voornemens met D-Queens

Goede voornemens met D-Queens

Eat, Pray, Love. Opzoek naar ons zelf, de zin van het leven en bezieling. We willen ontspannen, maar ook hoogtepunten vol adrenaline beleven. Het kruis slepen we nog steeds mee. Maar nu om te laten zien dat we hopen en geloven. Dat we heus wel spirtueel zijn. En bij die spiritualiteit denken we dan het liefste aan vrijheid. Dat gevoel van vrijheid zet D-Queens neer. Dit jaar met tal van sieraden met ieder een symboliek. Zo ook de nieuwste rosé gouden armbandenset bestaande uit vrijheidsteken, slavenarmband en wishbone. Ook het klassieke kruis komen we tegen in de collectie, maar dan wel hip.

Artikel begint onder de advertentie

 

De slavenarmband staat voor vrijheid en draagt de tekst ‘Love the life you live’. En dat doen we. Die wishbone helpt ons immers onze dromen na te jagen. Everything you wish for in volle overtuiging, geloof. En dat geloof zetten we dan weer kracht bij met dat kruis. En zo laat D-Queens niets te wensen over. Alleen die goede voornemens voor 2013 dien je nog even zelf te maken… Niet zeker van je zaak? Dan is er altijd nog een klavertje vier van D-Queens om je dat beetje extra geluk te brengen.

D-Queens slavenarmband

Believe in Freedom

Je vindt de sieraden van D-Queens online. Scroll naar beneden voor winkels die het merk verkopen. Klik hier om de Eat, Pray, Love set of Believe in Freedom combinatie te bestellen.

 

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *