Maastricht magazine >
fashion

Laat die neuzen maar zien!

Laat die neuzen maar zien!

Nee, je hoeft niet naar de plastisch chirurg te rennen voor deze trend. We hebben het over de neuzen van je schoenen! Want die krijgen deze winter alle aandacht. Stalen neuzen zijn niet meer alleen voor bouwvakkers, ook wij dames mogen er mee gezien worden. Natuurlijk wel in een elegantere versie, met een kapje van metaal of lakleer over de tenen. Voor een pittige look, helemaal passend bij de fetish trend. Combineer de schoenen van het seizoen echter niet met je nieuwe leren jurkje, dat wordt echt een beetje too much!

Artikel begint onder de advertentie
AW2011_Gianmarco_Lorenzi_22 AW_yves-saint-laurent-tribtoo-suede-and-patent-platform-pumps-profile AW2011_Gianmarco_Lorenzi

Van links naar rechts: Gianmarco Lorenzi, Yves Saint Laurent en nogmaals Gianmarco Lorenzi

 

De trend geldt niet alleen voor sexy high heels maar ook voor ballerina’s. Met rijke decoraties, goudkleurig leer of studs op de neuzen. Deze trendy ballerina’s vormen een goed excuus om die hakken een keertje thuis te laten.

AW2011_MiuMiu_flats1 AW2011_Lanvin_caps AW2011_Sam_Edelman_Beatrix1

Van links naar rechts: Miu Miu, Lanvin en Sam Edelman.

Foto boven: Christian Louboutin.

Scroll naar beneden voor winkels die Christian Louboutin verkopen. De schoenen van Gianmarco Lorenzi koop je online bij Yoox. Gebruik de labelfinder rechtsboven voor verkooppunten van de overige merken.

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *