Maastricht magazine >

 
fashiontips

Love your butt – uhhh – bod

Love your butt – uhhh – bod

Namens LovestoHAVE was ik aanwezig bij het Love your Bod Event van La Femme Projects in het luxueuze W hotel hartje Amsterdam. Sinds ik zelf eigenaar ben van een yoga/fitnessbrand, weet ik hoe belangrijk de wereld van bloggers en ambassadors is. Dus hoe leuk dat ik het nu van de andere kant mag ervaren. Natuurlijk uber-kritisch ook. Objectief zal ik vast en zeker niet zijn. Maar hé, juist dat persoonlijke maakt een blog toch het lezen waard?!

dj w hotel

Platform voor de sportieve jetset kip

La Femme Projects is een online platform voor ‘de moderne, sportieve jetsetting vrouw’. Je vindt hier luxe nichemerken op het gebied van athleisure – de trend die sport en vrijetijds-kleding combineert – maar ook andere aanbiedingen zoals vitamines en wellnessbreaks. En ze organiseren evenementen zoals dit Love Your Bod event. Dit keer met het Londense sportkledingmerk Lucas Hugh en het vitaminemerk VitaViva, beiden verkrijgbaar via de site van La Femme.

Het Chanel tasje een musthave bij het sporten

Bij binnenkomst zie ik vooral heel veel jonge meisjes in net iets te leuke sportkleding, al dan niet in combinatie met een Mulberry of Chanel tasje. Athleisure ten top. Als marketeer vraag ik me wel af of dit inderdaad de sportieve jetsettende vrouwen zijn die La Femme Projects beoogt te bereiken. Het grote deel is echt jong. En als het bloggers zijn, kunnen hun volgers dan die sportleggings van 200 euro betalen? Maar dat terzijde. Er staan heerlijke sapjes klaar en voordat we beginnen de beloofde work out, worden de twee merken geïntroduceerd waar het vanavond om draait. Een vrouwelijke DJ draait gezellige beats.

work out olivia cooney

Work out met Olivia Cooney

Dan moeten we een plekje zoeken en gaat de beat op hard. Er is wat gedoe met de microfoon van de allerschattigste Olivia Cooney – celebrity trainer en founder van pop-up Fitness Luxury Retreats – die ons meeneemt in een bootcamp work out van een uur. Mijn voornaamste outtake van deze sessie is dat ik bevestigd wordt in mijn liefde voor yoga, waar de work outs net zo intensief kunnen zijn, maar zonder al dat geschreeuw en gespring. Mijn schouders – toch al mijn zwakke plek – begeven het onder de druk van de combinatie van planking en springen met je benen. Nee, niet mijn ding. En dan vooral de herrie niet. De dame bij de garderobe die me vraagt hoe ik de work out vond en die ik een eerlijk antwoord geef, zegt ‘ja maar je krijgt er wel energie van’. Nou, ik kreeg er vooral hoofdpijn en geblesseerde schouders van dus. Maar ok, toegegeven, ik ben dan ook geen 30 meer.

De sportkleding van Lucas Hugh

Na afloop high fived Olivia met alle deelnemers. Ze is echt een plaatje om te zien en de kleding van Lucas Hugh die ze draagt, is dat ook. Ik kende Lucas Hugh al omdat het in dezelfde fabriek als Tame The Bull wordt geproduceerd. En ik heb ze zien hangen bij Harrods in Londen waar ik af en toe rondstruin voor de inspiratie. Echt een prachtig merk. Nu dus ook in Nederland verkrijgbaar via La Femme Projects. Of de vitamines doen wat ze beloven moet ik nog uit gaan vinden. In de goodiebag zit een potje voor haar, huid en nagels.

launch la femme projects

Doe mij maar een glaasje Champagne (joh)

Na afloop staat er een heerlijk gezond buffet met salades, fruit, crudités en Champagne, want tussen neus en lippen door begrijp ik dat dit ook een soort van official launch is van La Femme Projects. De Champagne vindt nauwelijks aftrek, maar ik neem graag een glaasje (joh) terwijl ik meegenomen wordt door de athleisure trends die ons komend seizoen te wachten staan: wit, onepieces, jurken en pantalon-achtige broeken.

Site met sportieve nichemerken

Eenmaal thuis begeef ik me naar de site van La Femme Projects. Ze hebben een paar hele mooie nichemerken die je nergens anders vindt. Met dito prijzen, maar dan heb je ook wel iets heel unieks. Inderdaad een mooi platform voor de jetsettende, sportieve vrouw. Ben jij er een? Kijk dan vooral even op lafemmeprojects.com

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *