Maastricht magazine >
fashiontips

Mijn MSGM broekrok is stoer

Mijn MSGM broekrok is stoer

30 jaar geleden had ik ook een broekrok. Ik combineerde de broekrok, ofwel culotte, toen met een pump. Zo werd mijn broekrok vrouwelijk. The boys vonden toen die broekrok ook al niks. The girls vonden de broek juist voordelig, als in praktisch, gekleed en trendy. En nu heb ik weer een broekrok. Eentje van MSGM. Een stoere!

Artikel begint onder de advertentie

 

Miriam28

Mijn culotte anno 2015 heeft de zwier van een rok en het comfortabele van een broek. Eenmaal aan, dan doe je ‘m niet meer uit. Laat je inspireren en ga op jacht. Ontdek welke  broekrok bij jou past. Over de knie, net boven de knie, zwierend, plissé, of toch maar geen broekrok. Alexander Wang, Proenza Schouler en Emporio Armani stuurde ook de modellen met een culotte op de catwalk. Je bent dus niet de enige!

Mijn MSGM is stoer. Massimo Giorgetti is de designer van dit ruige jonge Italiaanse merk. Hij maakt mijn broekrok, van katoen met een leather look, cool.

 

Miriam37

De broekrok draag ik stoer met mijn platte Ash shoes. Eigenlijk liever met een sexy pump, maar dat red ik echt niet in Maastricht met de kinderkopjes. Mijn topje met schootje van H&M maakt het geheel toch nog vrouwelijk.

Verder ben ik te happy met mijn nieuwe crossoverbag van Louis Vuitton. Zo fashionable en een perfecte match met mijn culotte voor een dagje Maastricht. Het was gezellig, zeker toen ook nog de fashion optocht met veel gerommel en gevlag langs kwam. There is fashion every where!

I love Maastricht! Scroll naar beneden voor MSGM verkoopadressen.

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *