Maastricht magazine >
fashion

Mini designertas aan je arm

Mini designertas aan je arm

Klein, kleiner, kleinst. De trend van de mini designertassen werd vorig jaar al ingezet. Nu lijken meer en meer labels een klein tasje te maken.

Artikel begint onder de advertentie

De meeste mini handtassen zijn een kleinere versie van een populair exemplaar. Van de Alexander McQueen Heroine bag en Givenchy’s Antigona tot een kleine Baylee van Chloé

Lekker makkelijk natuurlijk, alleen de patronen even verkleinen en het commerciële succes lonkt! Het ontbreekt de tassen in miniformaat niet aan aantrekkingskracht. Dit ondanks het gevoel dat de labels zich er wel een beetje makkelijk vanaf maken. En dat is eenvoudig te verklaren. Net als met puppies en andere jonge dieren is het de hoge schattigheidsfactor die deze designertassen gewild maakt.

2014_minibags1

Van links naar rechts en van boven naar beneden: Chloé Baylee Mini, 3.1 Phillip Lim Pashli Mini, Balenciaga Mini City Cross, Givenchy Antigona Mini, Chloé Marcie Mini, Alexander McQueen Heroine Mini en Proenza Schouler PS1 Tiny.

Foto boven: Mini Clare in snakeskin uit de SS 2014 collectie van Chloé.

Scroll naar beneden voor verkoopadressen van Chloé tassen. Winkels die designerbags van Alexander McQueen, Balenciaga en Givenchy verkopen vind je met behulp van de labelfinder rechtsboven. De mini bags van 3.1 Phillip Lim vind je onder andere bij de Bijenkorf en Proenza Schouler bij Net-A-Porter.

 

Lees ook:

Petite Malle van Louis VuittonHet kleine, metalen koffertje als clutch of schoudertas

Modefabriek: The Boyscouts tasCompacte etuis van vilt in drie verschillende maten

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *