Maastricht magazine >
fashiontips

Miriam’s Thursday: A la Parisienne

Miriam’s Thursday: A la Parisienne

Je suis la Parisienne! Schoonheid verwelkt, trends vergaan, maar Parijse chic zal altijd bestaan. Dat is ook mijn geheim! Vandaag ga ik voor Parijse chic. Liede voor kwaliteit, elegantie, gedoseerde ingetogenheid en een scheutje van mezelf. De echte Parisienne blijft bij haar zelf. Dat doe ik ook, je suis la Parisienne!

Artikel begint onder de advertentie

Miriam340

La Parisienne: je persoonlijke stijlgids

La Parisienne is een prachtig boek. Deze bestseller van Ines de la Fressange is een persoonlijke stijlgids. Ines zegt: ‘Je hoeft niet in Parijs geboren te zijn om Parijse stijl te hebben. Parijse stijl is een houding, een mentaliteit. Een Parisienne stapt lichtvoetig tussen de modevalkuilen van de dag door. Ze houdt zich aan gouden regels, maar overtreedt die ook af en toe.’ De stijlgids zit vol humor en moet je lezen. Het is overigens ook een geweldig boek om iemand cadeau te doen voor de feestdagen. We kunnen immers allemaal een Parisienne zijn. Begin alvast met een jeans en een mannenblazer. Helemaal basic, maar de combinatie geeft je de transformatie. Dat wordt jouw geheim, veel succes!

Miriam241

Mijn geheim

Dat is natuurlijk mijn stijl, mijn combinatie. Vandaag ga ik op pad als een Parisienne! Elegant, chic, ingetogen en een scheutje van mezelf! Ingetogen zwart met een twist naar mijn schoenen toe. Mijn shoes zijn van Céline en zijn suuuuuper hoog. Ze zijn van slangenleer, een juweel. Ik laat ze stralen bij mijn uni zwart. Mijn rok is van Gucci en valt ruim over de knieën, zo feminine! Mijn Prada trui zorgt voor fun en mijn sleeveless coat maakt het helemaal winters. Deze jas is ook zo zwaar en warm. Het model ervan is super trendy, maar ook ingetogen. De brand is Chloé! Zoals je ziet ben ik helemaal happy in mijn outfit. Zo belangrijk, blijf bij jezelf! Mijn geheim is bij deze ontrafeld.

Leve de Parisienne, leve jezelf!

Ontdek je eigen Parisienne!
Lees het boek en transformeer!
Je suis, Miriam Hensgens-Beaujean

Miriam417

Scroll naar beneden voor verkoopadressen van Céline. Gebruik de labelfinder rechtsboven voor het vinden van verkoopadressen van de overige in de tekst genoemde merken.

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *