Maastricht magazine >
fashiontips

Miriam’s Thursday: Baby Burberry trench

Miriam’s Thursday: Baby Burberry trench

Zon, regen, bewolkt, wind en onweer! Het weer maakt rare sprongen. Geen idee wat je moet aantrekken voor een middagje Maastricht. Mijn dochter Rachelle en ik staan klaar voor vertrek. Gezellig moeder-dochter dingetje voordat ze weer naar Amsterdam vertrekt. We staan voor de garderobe en zij grijpt mijn kleine trenchcoat van Burberry. Mijn gedachte, haar actie. ‘Hij staat zo leuk bij mijn kleding!’ zegt Rachelle. Geen probleem, er blijven nog genoeg andere jassen hangen voor mij.

Artikel begint onder de advertentie

Daar gaan we! De zon schijnt. Kapje open en we rijden in no time naar Maastricht. Puffend stappen we uit de auto in de parkeergarage. ‘Best warm hier!’ Rachelle gooit de kleine trenchcoat weer terug in de auto. Ik pak dezelfde jas weer eruit. Baby Burberry gaat mee! Deze jas heb ik al zoveel jaartjes.

Miriam325

Burberry is gekend vanwege de trenchcoats. De stof van deze regenjas ademt en is tevens waterafstotend. Mijn funcoat is natuurlijk leuker dan de klassiekers in zijn soort. Hier raakt iedereen verliefd op. Kijk naar de mouwen, knopen, kraag, plooi, schootje en de onverwachte omslag aan de mouwen. Zo fashion, jij gaat mee op de foto!

Op de trap bij het stadspark maken we de eerste foto’s. De zon schijnt en de jas fleurt mijn zwarte kleding op. De pijpen van mijn zwarte broek sla ik in de zomer meestal twee keer om. Zo krijgt mijn 7 For all Mankind een zomerse look. De zwarte bloes van Patrizia Pepe is een los model. Heerlijk om te dragen. De blouse is kort van voren en lang van achter. Voor meer vorm, stop ik de bloes aan de voorkant een stukje in de broek. Zo kun je ook mijn witte riem van Prada nog zien. (Hoewel deze dan helaas op de foto’s net niet te zien is.) Het idee achter de riem? De belt breekt, net als mijn tas, de zwarte look. Een fris accentje!

Miriam227

Nu gaat dit schattig jasje weer uit. Rachelle en ik gaan samen terrasje zitten. Er is nog geen regen, geen wind, maar wel heel veel zon. Arm in arm verkneukelen we ons en lopen richting terras. Wat gaan we nemen op het terras? Wijn, prosecco, salade, water of thee? Maakt allemaal niet uit, wij zijn samen en gaan genieten! C’est la vie!!

Kom Rachelle, kom baby Burberry, snel zoeken naar een mooi plekje?!

Scroll naar benenden voor verkoopadressen van Burberry

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *