Maastricht magazine >
fashiontips

Miriam’s Thursday: Black is back!

Miriam’s Thursday: Black is back!

Power woman today in black! Black is back en niet zo’n beetje. Vandaag geeft zwart mij een stoer gevoel. Mijn zwarte leren jasje maakt de black look nog intenser. Een ode aan de kracht van het diepste zwart. Black is back!

Artikel begint onder de advertentie

Miriam210

Power woman krijgt kracht door het zwarte leren jasje van Donna Karan. Je voelt je stoer en tegelijk vrouwelijk door de geweldige pasvorm. De imponerende kraag valt losjes op de schouders en maakt het geheel wat vriendelijker. Het leren jasje is door de asymetrische sluiting tevens nonchalant. Er zitten ritsen onder aan de mouwen. Wanneer ik die open zip, wordt het geheel nog nonchalanter. Knoop ik de jas op mijn heupen, dan wordt de outfit sportiever.

Miriam39

Mijn lievelings spijkerbroeken van Hennes & Maurits passen weer perfect bij mijn stoere outfit. Ik heb ze in verschillende kleuren. Nu is mijn zwarte jeans in slimfit model aan de beurt. De pijpjes rol ik twee keer smal op en zie het resultaat.

Mijn outfit wordt steeds stoerder. De ketting van de Louis Vuitton tas past er ook weer bij (zie ook eerdere blogje met MSGM broekrok en Louis Vuitton tas). Nu zwaai ik mijn bag met de dubbele ketting over mijn schouder. Yesssss, deze investering is de moeite waard.

De hakken van de Alaïa schoenen geven me het gevoel dat ik ook groot kan zijn. Rock it, baby! Als laatste de zonnebril van Celine erbij en mijn look is af. Ik voel me krachtig, stoer, sterk en vrouwelijk. Black is back and power woman too!

Mijn looks dagelijks volgen? Dat kan via Instagram. Kijk hier voor all Miriam’s Thursday’s on LovestoHave.

Miriam45

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *