Maastricht magazine >
fashion

Miriam’s Thursday: Looks like Sunday

Miriam’s Thursday: Looks like Sunday

Nee hoor, geen zondag! Een gewone doordeweekse dag. Maar wel een dag met een gezellig uitstapje. Een vriendin heeft met uitgenodigd voor een high-tea. Na de vakantie kan dit Engels getint etentje er nog wel bij. Nu niet in mijn Rick Owens broek zoals op de vakantie, maar in een geklede look met rok van Dolce & Gabbana.

Artikel begint onder de advertentie

Opgetut gaan mijn vriendin en ik gezellig aan de high-tea. Klinkt een beetje tuttig, maar is zo gezellig. Mijn outfit is hierop aangepast. Een beetje sjiek, maar ook comfortabel. De rok is van Dolce & Gabbana en is zomers getint. De twee lagen maken van deze skirt een juweeltje. De onderrok is van satijn en de topper van fijne kant. Dit rokje valt op de heupen, dus ik kan makkelijk een sandwich meer eten. Jammie!

Miriam320

Mijn shirt geeft mee, dus wat extra jam op de scone kan er ook nog wel bij. De lichte kleur van mijn t-shirt staat in de zomer leuker. Je huid is getint en kan de lichte kleur beter verdragen. Twin-Set is en blijft een waanzinnig leuk merk. Normaal heeft zo’n beige top een klassieke look. Twin-Set maakt het spannend en stoer met studs.

Highheels and tea, owhat else?! De schoenen en tas van Prada passen bij deze klassieke zomerse look. De kleur en stijl zijn perfect. Zonnebril van Jimmy Choo en yes it is: ik ben high-tea waardig. Queen Elizabeth join the high tea, we are ready.

Nee hoor, deze high tea is alleen mijn vriendin en ik. Together, quality time!

Miriam221

Scroll naar beneden voorverkoopadressen van Dolce & Gabbana. Gebruik de labelfinder rechtsboven voor het vinden van overige merken.

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *