Maastricht magazine >
fashiontips

Miriam’s Thursday: Print van Prada

Miriam’s Thursday: Print van Prada

Normaal ben ik niet zo van de print. Maar Prada kan dit als geen ander. Dankzij dit Italiaanse modehuis kies ik voor deze succesvolle re-print. Prada, the pleasure of fashion!

Artikel begint onder de advertentie

Geometrisch strak met Prada!

In de winter van 2012 presenteerde Prada een dosis geometrische strakheid. Een patroon van ruiten, zeshoeken en overlappende ruiten. Hoeveel ik van Prada hou, liet deze mix me schrikken. Ruit op ruit en al die kleuren! Paars, groen, oranje, best wel heavy! Maar na het keer op keer bekijken van mijn modebijbel, de Vogue Collections, kwam mijn liefde voor Prada weer tot leven. Tunieken, pakken en broeken onder jurken zijn fantastische modellen van deze collectie. Verschillende stukken on top of it afgewerkt met opvallende stenen en kralen. Voor mij is de print genoeg en mag Prada de kralen en stenen voor anderen bewaren. Enough is enough!

I am just doing my job

Dit zijn de woorden van Miuccia Prada: ‘I am just doing my job.’ Zij concentreert zich keer op keer op new fashion. Af en toe ga ik voor een ‘Pradaatje’. Deze prachtige combinatie van Prada is van mij. De kleur van de ruit is groen, paars, wit en zwart. De jas en de jurk hebben hetzelfde patroon en kleur. De dress is sleeveless en de coat valt passend over de jurk. Ze kunnen niet zonder elkaar, zou je denken. Toch is het tegendeel waar. Je kunt de twee delen makkelijk afzonderlijk combineren. De jas en de jurk kunnen beiden met een pantalon. De jurk draag ik ook wel eens met een blouse. Stoer of elegant, je kunt alle kanten op met mijn Prada set. Miuccia Prada you did a great job!

FullSizeRender[1]

Prada lover

Dit ben ik, een Prada lover. Waarom? Prada weet steeds mijn modewereld te inspireren. een modewereld voor young and not so young women! Daar hoor ik bij en jij ook. De kleding is modern met een klassiek movement. De fashionlijn is gedurfder, maar zo indrukwekkend. Ik ben trots op mijn Prada stukken! De kwaliteit is zo hoog en je kunt ze altijd blijven dragen. Mijn witte Prada tas houdt de look jong en fris. De franjes aan weerskanten doorbreken de strakke look. De bag die eigenlijk bij deze look hoort, is strak en heeft dezelfde kleur als het pak. Toch kies ik vandaag voor een witte tas. Waarschijnlijk zijn mijn oorbellen de dader, deze zijn namelijk ook wit. Kerstmis wit!

White Christmas?

Helaas niet, het wordt een green one! We maken het een bright one! Samen met geliefden genieten van mooie, gezellige dagen. Make your Christmas bright and your fashion even brigther!

Merry Christmas,

Love Miriam

Scroll naar benenden voor verkoopadressen van Prada.

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *