Maastricht magazine >
fashiontips

Miriam’s Thursday: Winter witte Prada tas

Miriam’s Thursday: Winter witte Prada tas

Wit alleen voor de zomer? Think again! Winter wit is wat ik draag. Wit wordt deze winter gecombineerd met nude, zachte pasteltinten, beige en crème. Zelf combineer ik wit met zwart. Dit is mijn winterlook compleet met witte Prada tas.

Artikel begint onder de advertentie

Miriam246

Wit Winter Wonderland!

Nu de dagen zo kort zijn en het weer steeds guurder wordt, ben ik al snel geneigd om me te verstoppen in donkere kleding. En op zich zit je met een zwart ensemble altijd goed, maar hoe leuk is het om de boel op te frissen en het net even anders te doen? Zo denken veel designers er ook over. Om er met een wit tintje niet als een verpleegster uit te zien, kies ik voor een tint dit net geen wit is. Zo is winter wit namelijk wonderschoon.

Miriam345

Zwart-wit look met Patrizia Pepe

Mijn zwart-wit winterlook is hot. Frisse, fashionable streetwear. De little black dress van Miu Miu geef ik een sportieve twist met mijn sneakers. De witte sneakers van Nike Air Max maken de look stoerder. Zo ontstaat mijn black & white look. Koud zal ik het in ieder geval niet hebben met die zwarte maillot eronder. Mijn echte warmhouder voor vandaag is echter de witte bodywarmer van Marc Cain. Genoeg zwart-wit, ik doorbreek mijn outfit met een hoed. De camel hoed van Patrizia Pepe maakt de look zachter. Patrizia Pepe maakt de look ook eigenwijs, thanks!

Miriam423

Winter witte Prada tas

Tenslotte staat mijn witte Prada tas het beste in dit fashion plaatje. Niet alleen door de kleur, maar ook door de het sportievere design. De lange franjes zwieren en hebben een speels effect. I am ready to go, bijna dan… Want last but not least: heb je mijn ring gezien? Een fashion dingetje meegenomen uit London. Altijd leuk om mee te stoeien in een look. Gewoon eens doen!

Keep yourself warm
Winter is coming

Scroll naar beneden voor verkoopadressen van Prada.

Die Patrizia Pepe hoed hebben we eerder gezien op LovestoHave.com

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *