Maastricht magazine >
fashiontips

Miriam’s Thursday: zomers wit en blauw

Miriam’s Thursday: zomers wit en blauw

White and blue is true romance! Deze romantische outfit is de look voor elke zomer. Een zomerbriesje erbij en daar ga je: true summer love!

Artikel begint onder de advertentie

Miriam218

De rok en de bloes zijn van katoen. De hoge zomer temperatuur kan ik met deze luchtige kleding aan. De skirt is sowieso mijn favoriet elke zomer. Mijn La Fee Maraboutée rok is wit en super dun. Je voelt de rok niet. Dankzij de twee lagen schijnt de rok niet door. Gelukkig maar, want dat is met witte, dunne stoffen een groot gevaar en dus iets om te checken! Mijn lievelings rok heeft ook een broderie strook. This is true romance!!

Het bloesje is van H&M. Het model van deze bloes is zo trendy. Ik was er meteen verliefd op. Daar gaan we weer! Fashion is love, isn’t it? This shirt is hot en kan op meerdere manieren gedragen worden. Ik combineer deze bloes op twee manieren. Eén keer los en één keer van voren in mijn rok en van achter eruit. Je kunt elke bloes uit je kast trekken en op deze manieren uitproberen. Zo word je oude bloes trendy.

Miriam317

White and blue is also fresh! Deze twee kleuren doen het gewoon altijd goed samen. Blauw en wit is fris en laat je outfit koelheid uitstralen. De Prada schoenen doen mee met deze kleuren mix. Wedges draag ik graag, je staat steviger in je schoenen!

Mijn romantische zonnebril van Gucci en de blauwe tas van Prada (zie ook mijn eerder blog: casual, denim look with Isabel Marant) maken dit fashionspel af. Summer of love, join it!

Scroll naar beneden voor verkoopadressen van Prada. Gebruik de labelfinder rechtsboven voor het vinden van verkoopadressen van overige merken.

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *