Maastricht magazine >
fashiontips

M’s Thursday: De monochroom look

M’s Thursday: De monochroom look

Er is een nieuwe manier om je look op te frissen. This styling trick is the easiest way to refresh your spring wardrobe. Kijk naar de streetstyle stars! Ze dragen helemaal zwart, helemaal wit of van top tot teen rood. How easy is this?! Ga uni. Monochroom is de trend.

Artikel begint onder de advertentie

Miriam267

Monochromatic style boring?!

Monochroom is deze lente helemaal top. Saai? Helemaal niet! Dit is de makkelijkste manier om als een streetstyle star te flaneren. Er is wel een geheimpje om dit op de juiste manier te doen. The trick is… mix different textures or different shades! Het foefje zit hem in het mixen van de texturen of verschillende tinten van één kleur. Neem je de kleur wit zoals ik, gebruik dan verschillende materialen. Dit maakt het minder saai. Ga je voor denim, neem dan verschillende blauwe kleuren. Zo ben je monochroom en toch niet saai. Different shades of denim is always great. Van top tot teen in rood is waanzinnig. Je schoenen, tas, jurk en/of jas zullen dan shinen. En dit is helemaal niet saai, want de kleuren rood verschillen van elkaar door de andere materialen. Monochraam is zo makkkelijk en de uitstraling is verbluffend.

Miriam365

Monochroom chic

Ook monochroom chic is verbluffend mooi. Heb je al een suit in je kast hangen met verschillende graden van één kleur, dan ben je snel klaar. Heb je dit niet dan kun je toch op een makkelijke manier de chic look creëren. Groen is een mooie kleur om van licht tot donker te combineren. Verschillende zandkleuren met elkaar combineren is very classy. Soms kan een dunne kwaliteit van een stof in dezelfde kleurgraad de look helemaal afmaken. Duik net als ik in je kast en grijp naar je lievelingskleur. Zoek kledingstukken met dezelfde kleur en creëer je nieuwe look. Je zult opkijken wat een monochroom look met je outfit doet.

Miriam440

My way to pull off monochromatic

Helemaal wit is mijn monochroom look. Absoluut niet moeilijk en super makkelijk. Mijn witte broek van de Zara is de basis. De culotte is van dunne stof wat natuurlijk aftekent. Nu op zoek naar een witte lange bloes, zodat deze over mijn billen valt. Af en toe moet ik links of rechts ook iets wegpoetsen, hihihi! Mijn witte katoenen blouse van Acne is lang genoeg. De mouwen zijn op een nieuwe manier opgerold. Kijk maar eens goed. Ik sla de mouw voor de helft terug en pak die helft om dat nog eens te doen. Helemaal van nu! This is the fashion way! En dus niet de traditionele oprolmanier, alsof je gaat poetsen. De look maak ik af met mijn zilverkleurige items. De tas (Stuart Weitzman) schoenen (Prada) en oorbellen (Prada) zijn allemaal zilverkleurig. Mijn look is zo op en top fris! My look is refreshed!

Refresh your look,
go for monochromatic!

Scroll naar beneden voor verkoopadressen van Prada.

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *