Maastricht magazine >
fashiontips

M’s Thursday: Kerst-rood is mijn favorite

M’s Thursday: Kerst-rood is mijn favorite

Een van de roodlopers voor kerst is my favorite jacket van Dolce & Gabbana! Rood-lopers knallen op straat. Kerst-rood oogt fris en sprankelend. Altijd goed om zo’n opvallende rood-loper in de kast te hebben. Bovendien ben je meteen klaar voor onder de kerstboom.

Artikel begint onder de advertentie

Kerstkraker van een outfit?!

Wil jij een kerstkraker van een outfit voor de kerst? Wil jij stralen onder de kerstboom? Meer stralen dan de kerstboom zelf? Ga voor rood! Je hebt nog een paar weken om jouw rood-loper te vinden! Wat kies je? Ga je voor casual, chic, sportief of galakleding? Met een rood-loper sprankel je keer op keer. Enkele tips? Een wollen mantel van Micheal Kors, een gebreide trui van Tommy Hilfiger, een clutch van Armani, oorbellen met rode steentjes van Mango, een jurk van Karen Millen of een trui met eland van H&M. Deze tips hebben de kleur rood van de fall/winter collectie 2015. Ook jij vind een kerstkraker!! Dan zul jij ook vast harder stralen dan je kerstboom.

Kerst-rood de rode draad!

Kerst-rood verbindt de komende maanden als een rode draad. Net zoals mijn Dolce & Gabbana jasje. Het jasje is onderdeel van mijn suit. Ik draag mijn suit wisselend, afzonderlijk of samen. Zo ruimschoots voor de kerst ga ik nog niet helemaal in rood. We bouwen het kerstgevoel langzaam op. Net zoals de kerstverlichting die voorzichtig overal begint te schitteren.

Rode alom gespot

Een rood kanten jurkje van Ted Baker! Dit is zo feestelijk! Zo’n jurkje is ook veel avontuurlijker dan een zwart jurkje. Hiermee ga je knallen. Dus ga voor een rood jurkje. Draag het jurkje funky met sneakers, sjiek met een hakje of seventies als tuniek op een broek met wijde pijpen (flared). Er zijn zoveel mogelijkheden, als het maar rood is!!

Miriam339

Mijn rood-loper look

Mijn look is zo vrolijk, sprankelend en fashionable! De laarsjes van Salvatore Ferragamo maken deze outfit toegankelijk. De lage boots passen bij het modebeeld van nu. Dus als je zo’n booties nog niet hebt, ga er voor. Mijn dikke coltrui van Burberry is heerlijk warm. De zonnebril van The Row is amazing! Net als mijn jasje, is ook mijn tas van Dolce & Gabbana. De ‘Dolce look’ blijft mijn ding. Me and Dolce & Gabbana, always in love!

Miriam240

Tot slot, heb ik mijn nagels in tegenstelling tot mijn rok zwart gelakt! Zwarte nagellak blijft hot en matched goed bij deze look. Christmas-red and black are back!

And you?
Falling in love with Christmas-red?

Scroll naar beneden voor verkoopadressen van Dolce & Gabbana

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *