Maastricht magazine >
fashiontips

M’s Thursday: Ralph Lauren lookalike

M’s Thursday: Ralph Lauren lookalike

Mijn look heb ik gespot bij Ralph Lauren. Waarom deze look kopiëren? Nou, ik blader door mijn modebijbel (Vogue Collection S/S 2016) en mijn oog valt op deze look. Een look die ik als tiener gedragen heb. Ik heb een uitdaging! Deze look ga ik nu weer dragen. Maar niet als tiener, maar als een lady!

Artikel begint onder de advertentie

Miriam255

De preppy look!

De rocklook, de girly look, de minimalistische look, college look of … de preppy look! Deze namen vertegenwoordigen mijn outfit. De preppy look is een van de trends die door de jaren heen steeds terugkomt. En nu dus weer! Maar ik ben geen preppy girl, maar een preppy lady. Mijn lookalike is geslaagd. Vind ook een lookalike in je kast, dat gaat je vast lukken. Zo moeilijk is deze stijl namelijk niet. Een hoog gesloten bloesje met een rokje heeft iedereen in de kast. Als tiener kies je voor gympjes en als lady ga ik voor hakken. Ready preppy!

Miriam354

Stijlvol Ralph Lauren

Ralph Lauren is een succesvolle modeontwerper. Hij ontwerpt niet alleen kleding. Hij ontwerpt een levensstijl die synoniem is voor elegantie, klasse en goede smaak. Hij staat niet voor innoverende designs, maar gaat voor een dure levensstijl. Een levensstijl die ik meteen voel als ik mijn Ralph Lauren lookalike draag. Deze ontwerper heeft smaak. Als tiener en als lady ben ik happy met deze look. Zijn stijlvolle en tijdloze elegantie blijft. I always love Ralph Lauren.

Miriam430

Lookalike!

Mijn lookalike vinden is niet moeilijk. Mijn witte bloes van Patrizia Pepe hangt geduldig te wachten tussen de andere Pepe bloezen. De blauwe trui van See by Chloé heeft de juiste pasvorm voor deze stijl. De leren rok van Acne is helemaal preppy. De schoenen en tas van Prada blijven bij de lichte kleur van de rok. Eenvoudig en stijlvol, dat is wat Ralph Lauren bedoeld. Toch valt mijn oog op mijn kleine armbandjes. Mogen deze erbij? Ze zijn zo klein! Ik vind van wel, ze hebben dezelfde kleuren als mijn rok en tas. Ton sur ton! This lookalike is simple and stylisch!

Find your lookalike!
And like it!

Scroll naar benenden voor verkoopadressen van Ralph Lauren.

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *