Maastricht magazine >
musthaves

De perfecte laars bestaat

De perfecte laars bestaat
Artikel begint onder de advertentie

Hoewel we soms een dagje spijbelen, verschijnt er iedere dag wel een nieuwe dosis fashion, beauty of lifestyle op LovestoHAVE. Soms zijn we ook overenthousiast en knallen we meerdere blogjes online. Wie eenmaal begint met bloggen, merkt al snel dat de inspiratie voor het oprapen ligt. Toch hebben wij ook weleens een off-day. Op die dagen biedt onze schare fans uitkomst. Want regelmatig krijgen we fijne tips doorgespeeld. Dingen die we niet mogen missen. Zoals het pleidooi van fashion editor Jo Ellison in FT Weekend over dat perfecte paar APC laarzen.

‘If a fashion editor can’t own a stupidly tremendous number of shoes, then who the hell can’

Een streamer uit het artikel. Eentje die je meteen de tekst intrekt. Reden om het artikel over de APC boots in te duiken. Jo Ellison schrijft te leuk. Waarover ze schrijft? Het perfecte paar laarzen. En dat perfecte paar vind ik wel een verademing tussen al het overknee geweld. Want er is op het moment werkelijk geen etalage die ik voorbij loop, zonder een paar over the knee boots te spotten.

Wat de APC laarzen perfect maakt

De Iris laarzen van APC zijn gemaakt van een heerlijk, dik leertje in een warme nut kleur. Super kleur waarvan je op de voorhand weet dat ie alleen maar mooier wordt met de jaren. De kleur, het model en de hoogte van de hak maakt dat je in principe al je schoenen weg kunt doen. De Iris mixt en matcht werkelijk met elke outfit. Bij een rok, een jurk, die culottes of over je broek (hoewel ik daar nog steeds even aan moet wennen, maar ook weet dat het weldra wel weer de trend zal zijn). Daarnaast blijkt de laars een complimentenvanger. Jo Ellison wordt kennelijk zelf in de metro aangeklampt. Ach ja, je bent ene fashion editor of je bent het niet.

En nu dan?

Ik zeg dat je zeker het artikel in FT Weekend wil lezen. En ik denk dat je dat paar laarzen wilt shoppen. Want hoewel je misschien nu nog even met je neus in de overknees hangt (zie ook week op rij met Fabienne in overkees), straks wil je niet meer anders. Het zou niet de eerste keer zijn dat FT Weekend bovenop een nieuwe trend zit. Zeg maar dag tegen al die schoenen in je kast (als het op schoenen aankomt, hoef je immers geen fashion editor te zijn om een kast vol te hebben), want met dit paar zit je de hele winter safe. Scroll naar beneden voor winkels die APC verkopen. Of shop de website.

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *