Maastricht magazine >
musthaves

Een week op rij fabulous overknee boots

Een week op rij fabulous overknee boots
Artikel begint onder de advertentie

Ze wilde ze dolgraag hebben. De eerste ‘ze’ is Fabienne Formsma. De tweede ‘ze’ duidt op die overknee boots van & Other Stories. Onder het mom 5-minuten-geluk-is-ook-geluk combineerde Fab haar droompaar een week op rij. Als gastblogger nam ze ons mee. Deelde dagelijks haar outfit. In deze blog vind je al haar combinaties bij elkaar.

overknee laarzen Fabienne
Dag 2 overknee boots en Fabienne

Conclusie week op rij fabulous overknee boots

Ten eerste dat die overknee boots ondertussen uitverkocht lijken bij & Other Stories. Althans, in heel wat maten. Maar hé, misschien pikken ze het advies van Fabienne (zoals gegeven op dag 2) op en produceren ze weldra een lading bij. Ten tweede? Dat Fab super leuk is. En dat we stiekem hopen dat ze weldra weer één van haar catchy Fab items op LovestoHAVE deelt. Voor nu heel veel dank en stiekem hou ik je Insta in de gaten. Benieuwd naar welk van de 3 Amsterdam Dance Event outfits het is geworden.

Op zondag hangdag bedenken welk jurkje het wordt voor Amsterdam Dance Event
Op zondag hangdag bedenken welk jurkje het wordt voor Amsterdam Dance Event

Jij wil ze ook?

Scroll dan naar beneden voor verkoopadressen van & Other Stories. Of koop één van de overknee boots die Fabienne als vergelijkend warenonderzoek op maandag, dag 5 van week op rij, uitprobeerde. Op foto boven v.l.n.r. dag 3, 1 en 5 in fabulous overknee boots.

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *