Maastricht magazine >
musthaves

Asymmetrische set van Filippa K

Asymmetrische set van Filippa K

Filippa K staat voor essentials waaomheen je een hele garderobe kunt bouwen. Stukken die nooit uit de mode raken vanwege hun eenvoud en kwaliteit. Wat overigens niet betekent dat het saaie stukken zijn. Neem deze blauwe set uit de wintercollectie. Alleen al opvallend door de kleur. De top speciaal door de laagjes. Daardoor bijzonder genoeg voor een feestje maar tegelijkertijd ingetogen genoeg om naar kantoor te dragen onder een jasje. En ook nog eens kreukvrij, dus net zo makkelijk mee te nemen op reis als de jurk van LaDress.

Artikel begint onder de advertentie

In combinatie met de broek volgens Filippa K een van de sterkste look uit hun wintercollectie 2013. En dat ben ik met het label eens. Want hoewel je de top makkelijk combineert met denim, camel en wat je maar wil is de complete set misschien toch wel het mooist. Alleen al omdat de sluiting van de broek asymmetrisch is, maar dan juist in de tegenovergestelde richting van de flap van de top. Het zijn deze subtiele details die de outfit sterk maken.

FilippaK_blouse_blauw                                                           FilippaK_winter2013             Filippak_broek

Scroll naar beneden voor verkoopadressen van Filippa K.

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *