Maastricht magazine >
musthaves

Dag 1 van 5 op rij: Dikke dikke dank Simone

Artikel begint onder de advertentie

De Simone, je bent een heldin! Nou ja, als niet jij, dan dus die blouse. Of noem je het liever top? Ik heb het in ieder geval over de Donyale met strik. Wat een mega ding. Het is nu al mijn nieuwe, beste vriendin. En ik ga erin wonen. Sterker nog, om te bewijzen dat het de ultieme vondst is, draag ik het ding een week op rij. Eigenlijk doe ik die week op rij niet meer. Maar voor dit kledingstuk ga ik om! Is immers beste excuus dat ik kan verzinnen op de blouse met strik ongegeneerd vijf dagen lang te dragen.

Een boodschap aan mijn LovestoHAVE fans

Ja, ik krijg geregeld gesponsorde items of betaald voor een blog. Het is één van de hoera’s van zelf een site hebben. Echter, geen enkel product haalt LovestoHAVE als we er niet achterstaan. Promoten om te cashen doen we niet. Deze blouse is sponsorvrij (uhh, nou ja, vooralsnog door mijn lief betaald). Dus nee, het is geen verkapte promotie. Het is een jubelzang uit mijn hart! En als jij je hart die extra noot wilt laten zingen, dan wil jij deze blouse ook!

Als de fotograaf niet uit de verf komt

Voor wie nog twijfelde: Ja, ik doe meer dan LovestoHAVE. Ik werk als communicatiestrateeg. En dat maakt dat ik niet altijd de tijd heb om uren voor een camera te dralen. Dat vind ik geen ramp. Sterker nog, het zorgt voor echtheid en verbondenheid. Dat resulteert misschien niet altijd in de meest beeldige kiekjes. Soms omdat ik weer door moet, soms omdat mijn fotograaf geen fotografisch talent lijkt te bezitten, soms door de locatie en verzin nog maar wat redenen. Maar hoe leuk het moment vandaag waarop ik bij de aanmeldbalie van Brightlands aan de andere bezoekers vraag wie even een foto wil maken. Het zorgt per definitie voor onverwachte momenten en verbondenheid. Het echte leven, daar hou ik van!

Wat die blouse van LaDress Couture zo perfect maakt

Alles. De vraag is dus eigenlijk: ‘Wat niet?’ De blouse zit te lekker. Trekt nergens. Volop bewegingsruimte. De kraag is warm. De top is gekleed. Geeft me een zekere autoriteit. Dat is wel zo handig in mijn rol als communicatiestrateeg. Bovendien een prima match bij mijn gympies, die me dan weer voor huppelgehalte zorgen. Alles net even luchtiger en blij. Het ding is perfect.

Wat is dat Brightlands dan?

Brightlands is de verzamelnaam van de campussen in Limburg. Ik was vandaag bij de Brightlands Chemelot Campus. Wie een dagje gaat shoppen in Maastricht ziet vanaf de A2 de campus ter hoogte van Urmond aan de linkerhand liggen. Je weet wel, dat gebied met al die rokende torens en pijpen. Wie verder kijkt, ontdekt echter dat deze campus zich mag rekenen tot de top campussen wereldwijd op het gebied van chemie en materialen. En die staat dus mooi maar wel in Nederland! En die blouse met strik van LaDress Couture? Die is al net zo Nederlands. Prima match dus!

Scroll naar beneden voor verkoopinformatie over LaDress. Kijk hier voor eerder berichtje op LovestoHAVE over de LaDress Couture collectie. En zie hier de eerste week op rij die ooit deed en dat dan ook nog in een jurk van LaDress.

PS: En nog een dikke dank aan het lief vriendinnetje die zorgde dat de blouse klaar hing in de winkel van LaDress in de Runstraat en een dikke kus aan mijn liefste lief die zo lief was om de blouse op te halen terwijl ik in training zat. Jullie zijn de besten!

Gerelateerde blogs

    Reacties (2)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *