Maastricht magazine >
musthaves

Dag 1: Overknee boots van & Other Stories

Dag 1: Overknee boots van & Other Stories
Artikel begint onder de advertentie

Daar gaan we dan! Dag 1 in m’n brand new overknee boots van & Other Stories! Het feit dat ik guest blogger mag zijn met deze beauties aan m’n benen heb ik volledig te danken aan LovestoHAVE! En wat ben ik dankbaar! Al jaren ben ik op zoek naar de perfecte overknee laarzen. Ik heb in die tijd zeker 10 paar online besteld en elke keer vielen ze weer onwijs tegen. Neus niet mooi, hak niet goed, materiaal te cheap, of ze waren veeeeel te duur om überhaupt over na te denken.

Iets verkopen om die perfecte overknee boots te kopen

Een paar weken terug kwam ik dit paar tegen op de website van & Other Stories. Ik was meteen enthousiast over de vorm van de laarzen en de hak die eronder zit! (Overigens ietsjes minder over het prijskaartje wat eraan hing). Toch maar even de stad in om ze te passen, niet om te kopen want ze waren erg buiten m’n budget zo aan het eind van de maand. Gevaarlijk idee! Want daar stond ik, met die perfecte boots aan m’n voeten en niet genoeg geld in omloop om ze meteen mee te nemen. Eenmaal thuis kon ik alleen nog maar aan m’n dream boots denken en bedacht ik van alles en nog wat om te verkopen zodat ik ze toch nog kon halen.

Fabienne week op rij

Dag 1 van week op rij in & Other Stories laarzen

Met heel wat hulp van LovestoHAVE zijn ze dan toch in mijn bezit nu! En wat ben ik er trots op! Met blijdschap maakte ik mijn outfit voor dag 1 gisteravond al klaar. Vanochtend stapte ik erin en het was precies zoals gehoopt! Gecombineerd met een leren rokje van All Saints, lekker warm gebreide trui van H&M en oversized jas van Olive Clothing. Helemaal klaar om de winter te trotseren en richting mijn werk te gaan.
Gedurende de hele dag kreeg ik enorm veel complimentjes van m’n collega’s, die de laarzen ook helemaal fantastisch vinden en bijna allemaal wel vroegen waar ze van zijn! Dit verzekerde me er nogmaals van dat dit echt toppers zijn! Nooit meer laten gaan!

En dan je vriendje (als fotograaf) voor lunch cadeau

Tijdens m’n lunch kwam mijn vriendje lief langs met z’n camera. Foto’s maken toch? Voor je blogs? Heel fijn! Even wat frisse lucht halen voordat ik weer aan het werk moet en daarbij even model staan met m’n nieuwe aanwinst! Het resultaat mag er zijn! En als dikke plus houden ze mijn beentjes ook nog eens heerlijk warm tijdens dit winterse weer!

Fabienne overknee boots

Lees hier eerdere blogje op LovestoHAVE waarin Fabienne week op rij in overknee boots aangaat. Hier vind je meer informatie over & Other Stories en een linkje naar website om die overknee laarzen te shoppen. Scroll naar beneden voor verkoopadressen in het eggie van & Other Stories. En morgen? Dan is Fabienne er weer. Met dag 2 van de week op rij.

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *