Maastricht magazine >
musthaves

Dag 4 van 5 op rij: overknees met lage hak

Dag 4 van 5 op rij: overknees met lage hak
Artikel begint onder de advertentie

Dag 4 is aangebroken. Voor mij een luie zondag bij mijn ouders. Vandaag heb ik voornamelijk doorgebracht in joggingpak en op sloffen. Maar de overknees met lage hak moesten natuurlijk ook nog even gedragen worden!

Klaar voor Amsterdam Dance Events

Ditmaal bij het proberen van verschillende party outfits voor volgende week. Dan is het namelijk eindelijk tijd voor Amsterdam Dance Event, iets waar ik me het hele jaar op verheug. En mijn vriendje heeft dan ook meerdere shows in zijn agenda staan. Ik neem mijn rol als de vriendin van bloedserieus. Als hij ergens draait wil ik er dan ook helemaal op en top uitzien. Vandaar dat ik dagen van te voren al probeer te plannen wat ik die avonden aan ga doen. Je voelt je toch altijd een soort visitekaartje als je met alle andere dj vrienden een praatje maakt.

LBD Versace
LBD Versace met overknee boots & Other Stories

Sexappeal van overknee boots

Persoonlijk vind ik dat overknee boots er hartstikke sexy uit kunnen zien. Dus ik ging met verschillende jurkjes en playsuits aan de slag. Alles mag, zo lang het maar zwart is. Wat ik ook probeer, ik kom toch altijd weer bij iets zwarts uit. Dus vandaag bespaar ik mezelf de moeite en grijp ik ook alleen maar naar zwarte items. Stiekem ben ik best klassiek ingesteld, en vind ik zwart bovendien nog steeds het mooiste afkleden.

3x LBD en overknees

Na m’n hele kledingkast overhoop gehaald te hebben ben ik met 3 winnaars geëindigd. De eerste is een simpel t-shirt jurkje met cut out aan de voorkant van Zara (foto beneden). Simplicity at its’ finest! Toch nog een beetje sexy gemaakt door de uitsnede aan de voorkant en natuurlijk m’n boots! Winnaar nummer 2 is een Versace jurkje die mijn lieve mama vroeger heeft gedragen. Ik heb dit jurkje laatst uit haar kast geplukt voor mijn vakantie naar Ibiza en meteen besloten dat ze deze voorlopig niet meer terug krijgt. Wat een top jurkje! Ik voel me helemaal 90s in deze combinatie, en ik moet toegeven, dat voelt goed! M’n laatste outfitje (op de foto boven) is stiekem een playsuit voor over je bikini op het strand, alleen heb ik hem daar dus niet voor gekocht en ook nooit voor gebruikt. Wel is dit leuke pakje van Topshop al meerdere keren mee geweest naar verschillende clubs in Europa. Hij zit gewoon super lekker door de zachte jersey en als ik een off-day heb en het gevoel heb dat echt niks me leuk staat, ben ik toch altijd weer helemaal blij als ik deze playsuit grijp.

overknee & Other Stories
LBD van de Zara

Zo steel je de show!

Maar nu begint de lastige taak van het kiezen. Ik kan natuurlijk moeilijk elke keer naar de wc rennen en met een andere outfit terugkeren. Gelukkig heb ik nog een paar nachtjes om over m’n outfits na te denken, want het grote feest begint pas woensdag. Maar ik weet nu al zeker dat mijn boots stiekem de show gaan stelen tijdens één van de feesten!

Ook die overknees met lage hak hebben? Ze zijn van & Other Stories! Weten welk jurkje het wordt? Hou dan mijn Instagram in de gaten.

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *