Maastricht magazine >
musthaves

Mahabis: de slipper die geen slipper is

Mahabis: de slipper die geen slipper is
Artikel begint onder de advertentie

Dat een slipper niet per definitie hoeft te voldoen aan model Havaianas, maakte Gucci met de komst van de fashionable Princetowns slipper duidelijk. Je weet wel, de schoen met bitje die doet denken aan de mocassin waarvan je de hiel uit gemak naar binnen hebt getrapt. Het Europese Mahabis gaat nog een stap verder. Ontwikkelde een ingenieuze slipper die doet denken aan een slof. Een multifunctionele slipper met hoog lifestylegehalte en 100% Europees.

mahabis unisex

Een klik met Mahabis slipper

Opgelegd mixen en matchen is niet echt mijn ding (zie ook mijn blogje over de O Bag). Maar in het geval van de Mahabis slipper is er een klik! Totaal eenvoudig wissel je namelijk van zool. Zal ik niet snel de zool veranderen om van zwart naar pistache groen te switchen, klikken doe ik wel. En wel om de slipper om te toveren van slof binnenshuis naar outdoor footwear. Ideaal en enkel al een reden om ze te kopen voor het hele gezin. Hier thuis zijn het eenmaal niet zulke geweldige deurmat gebruikers! Voeten vegen nu nooit meer een ding!

mahabis zool

Blijven ademen

Er zijn verschillende uitvoeringen. Classic, kids, limited, luxe en summer. En die laatste is als we het over de zomer hebben jouw slipper. Waar de classic warm comfort biedt, blijft de zomerse slipper van Mahabis ook bij hoge temperaturen ademen. Zet die kwaliteit naast het feit dat het ding lichtgewicht is en je begrijpt het wel!

Mahabis slipper

Voor alto’s

De Mahabis voor alto’s? Dat dacht ik niet. Dit ding is Scandinavisch design. Niks van een Crocs zweem. Fashion! En dan op z’n Europees. Het bedrijf is gevestigd nabij Londen, de schoenen worden gemaakt in Portugal en de zool komt uit Italië. Een Europese statement om mee de wereld in te duiken.

mahabis slof

Nu de Mahabis slipper shoppen? We hebben nog even geen winkel gevonden. Maar de webshop van Mahabis verscheept de lifstyle slippers wereldwijd. O ja, foto’s geleend van de website van Mahabis.

 

Gerelateerde blogs

  Reacties (5)

  1. in welke winkel te koop in nederland?
   zou ze wel eens willen passen.
   welke groothandel?
   als ik ze fijn vind dan ga ik ze leveren

   1. Op dit moment geen winkels bij ons bekend die de Mahabis slippers/sloffen verkopen. Beste om even contact op te nemen met het merk via hun website. Succes! En mocht je ze gaan leveren, vernemen we natuurlijk graag waar!

   2. Hi Alex, ik zie op dit moment helaas geen verkooppunten in NL🤷‍♀️

  2. Hm weet niet of deze trend doorzet, wel goede kwaliteit als je hoort waar wat wordt geproduceerd. Maar zelf vind ik ze niet mooi.

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *