Maastricht magazine >
musthaves

Die Gucci Princetowns om jezelf te belonen

Die Gucci Princetowns om jezelf te belonen
Artikel begint onder de advertentie

Nee, ze zijn niet nieuw. En dat is LovestoHAVE natuurlijk ook niet. Maar de Princetown slipper van Gucci is er wel in allemaal nieuwe uitvoeringen, zoals ook LovestoHAVE sinds deze week een nieuw jasje heeft. En dat vier ik! Zal ik mezelf belonen met zo’n fijn paar inschuif loafers van Gucci?

Het bitje is back

Het is alweer een tijd geleden dat we de come-back van het Gucci bitje aankondigde. Dat was recht in de roos. Aansluitend werd ik verliefd op de klompen van Gucci. Die zijn ondertussen mine (zie blogje 5 dagen in flair). Geloof niet dat iemand ze ook maar echt leuk vindt, toch draag ik ze veelvuldig. Omdat ze zo lekker zitten en heerlijk lopen. Omdat ik ze een feest vind met een flair jeans.

Gucci embroided slipper

De Princetown is embroided

Het begon met de zwarte slipper met lammy coating. Nu zijn er tal van varianten. De slipper is hot. Nu embroided met stiksels en zelfs patches. In lijn dus met de gehele Gucci collectie. Daarnaast ook nog steeds minder opvallende modellen. Nou ja, dat is als je die fluffy haren even wegdenkt.

 

Wil jij de Princetown slipper van Gucci hebben, houden, koesteren? Je shopt ‘m online. Of je scrolt naar beneden voor een verkoopadres van Gucci in het eggie.

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *