Maastricht magazine >
musthaves

De trend: sokken aan mijn laars

De trend: sokken aan mijn laars
Artikel begint onder de advertentie

Ken je ‘m nog van bijna een decennium terug? De YouTube hit ‘Sokken aan mijn laars‘. Ik hoef het filmpje niet te bekijken om het nummer de rest van de dag in mijn hoofd te horen. Een nummer luidt de nieuwste trend in schoenenland in: de soklaars.

sokken sandalen

Sokken in je sandalen en pumps (foto: TheBiggerBlog)

Sokken in je sandaal of badslipper

Sokken in je sandalen (en dan bedoelen we een elegante gehakte) zijn al langere tijd de trend. Het liefst met een charmante plooirok. Begon het met sierlijke, vrouwelijke sandalen en mochten de sokken ook in je blokhak mee, zien we ze momenteel zelfs terug in de slipper model Adilette. De sok is hot.

soklaars Hogan

De soklaars van Hogan: een op de Interactive sneaker geïnspireerde laars met sok.

De soklaars

De op de sok geïnspireerde laars is niet nieuw. Ooit had ik een paar Uggs model soklaars. En ook Hogan schittert al enige jaren met een model dat doet denken aan de YouTube hit. Dit jaar zet de trend door. Sokken aan mijn laars schalt het nu niet langer alleen uit de speakers van mijn computer, maar ook op straat.

Schermafbeelding 2017-08-17 om 12.18.14

De sock knit of knitted boots

Voor jij je helemaal gek zoekt. De laars wordt ook wel de sock knit genoemd. Je weet wel, knit als in breiseltje. Je vindt ze onder andere in de collectie van Burberry. Zie foto boven. Hebben? Scroll naar beneden voor Burberry verkoopadressen of check out de website van Burberry voor jouw paar of knitted boots.

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *