Maastricht magazine >
musthaves

De Want to Wear sport-bh: een knap exemplaar

De Want to Wear sport-bh: een knap exemplaar
Artikel begint onder de advertentie

Zo’n 36 miskopen verder, heb ik ‘m dan eindelijk te pakken. Wat zeg ik? Ik heb meteen een tweede gekocht! De Want to Wear Bra is mine. Mijn borsten stuiteren niet langer in mijn nek. Hallo allerfijnste sport-bh!

Grossieren in miskopen

Ik grossier in miskopen als het op de sport-bh aankomt. De dingen doen niet waarvoor ze op aarde zijn. Met borsten die nog links hangen, terwijl ik alweer in oostelijke richting beweeg. Of met beknelde zenuwen en nekpijn tot gevolg, omdat het ding met mijn borsten ook meteen de rest van mijn lichaam afknelt. Meermaals heb ik in de sportschool overwogen om anderen te vragen waar zijn hun sport-bh kopen. Hoe dan ook heeft mijn bh-vete ertoe geleid dat ik sport-bh’s in alle soorten en maten, van verschillende merken en van tot goedkoop tot duur in mijn kast heb liggen. En daar liggen mijn miskopen te liggen. Tot ik me met tegenzin in één van die 36 hijs. Niet omdat ik geen zin heb om te sporten, wel omdat ik bij voorbaat al weet dat het niet doet wat het moet.

sportbh Tame the Bull

De Want to Wear Bra is een knap exemplaar

Ik vang kort de je-moet-het-zelf-weten blik van Juliëtte als ik bij het passen meedeel dat ik de sport-bh ga dragen onder mijn renshirtje. Enerzijds past het bij haar merk. Tame The Bull houdt immers van attitude. Dat ik lekker doe wat ik zelf wil en dus in de yogakleding ren in plaats van een zonnegroet te maken, dat laat Juliëtte aan mij. Ik schat dan ook in dat de bedenkelijke blik, die ik denk te vangen, vooral met de look van de sport-bh heeft te maken. Want of je ‘m nou onder een shirtje of sec draagt, knap is dat het ding met gekruiste banden is.

Ook sec te dragen

Een eerste workout in de sportschool bewijst het, ook een half uurtje rennen kom ik goed door. De sport-bh van Tame The Bull is mijn best buy ooit. Ondertussen heb ik een tweede exemplaar te pakken. Begrijp niet dat ik hier 36 miskopen over heb gedaan. Met alle beloftes die de Want to Wear Bra maakt, ga ik mee. En dat maakt het een stuk makkelijker om aan mijn eigen belofte te houden, namelijk om al sportend de zomer door te komen. En wie weet, ren ik op vakantie wel een rondje sec in bh. Want hé, voor elk sportshirtje minder kan er immers een andere top mee!

De Want to Wear Bra is…

 • Zacht, zachter, zachtst (zie ook eerdere blogje op LovestoHave)
 • De fit en lengte zijn een match
 • De gekruiste banden en de removable pads maken van de top een top (in plaats van ik ren in bh-gehalte)
 • Het materiaal absorbeert je zweet
 • En die gemêleerde kleuren zijn the Bull!

Ben ik stiekem zo benieuwd of ik de enige ben met 36 miskopen in mijn kast… O ja, je shopt de Want to Wear bra in de webshop van Tame the Bull. Of bij één van de verkooppunten.

Gerelateerde blogs

  Reacties (0)

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *