Maastricht magazine >
musthaves

Had je willen hebben: velvet sandals Prada

Had je willen hebben: velvet sandals Prada
Artikel begint onder de advertentie

Dat je ze al twee maanden zoekt. Iedere Prada winkel in en uit. Heel internet ondertussen zes keer afgestruind. Zelfs een dikke maat te klein besteld (en dus ook weer teruggestuurd). Velvet sandalen zijn hot dit najaar. Ik ben niet de enige die er zo over denkt. Die blauwe Prada fluwelen blokhak sandalen zijn namelijk nergens meer te vinden. En dat terwijl ik ze echt nodig heb. Ten eerste omdat ik ze gewoon moet hebben. Ten tweede omdat ik weet hoe fijn ze met die outfit matchen die ik voor ogen heb. En nu ben ik dus schoenloos voor dat ene feestje. Iedere ander schoen lijkt nu opeens een slap aftreksel en dus geen alternatief.

Blue velvet sandals Prada

De sandalen van Prada deden vorig jaar hun intrede. Toppers bij je flared. Te leuk bij dat jurkje. Bovendien veel comfort. Past ook nog bij de trend om verschillende materialen met elkaar te matchen. En die blauwe vind ik het stoerste. En ik niet alleen, want die zijn dus echt overal uitverkocht. Ik bespaar je de winkels die ik heb bezocht en gebeld. Zelfs een vriendinnetje met maat 36 ging LA af op zoek naar een paar in mijn maat. Wat die blauwe zo geliefd maakt? Comfort, want ze zijn net even wat centimeters lager (meer plateau, minder hak), het stoere gehalte, de manier om ze girly-like te combineren met een sokje en daarmee opeens ook de werkvloer aankunnen en natuurlijk dat ze in de mooiste kleur der kleuren zijn.

velvet-blokhak-prada

Mosterd na de maaltijd of toch niet

Nu goed, ze zijn niet meer. Althans, enkel nog hier en daar in een vergeten maat te vinden. Jouw maat? Dan zeker kopen! Het is de favoriete Prada schoen uit de pre-fall collectie. Goede nieuws? Ze worden mogelijk in reproductie genomen. Ik sta in ieder geval al op de wachtlijst! En mocht jij voor die tijd ergens een paar in maat 41 tegenkomen? Yes, please!

Foto’s geleend van Pret à Porter. Die hebben een mega collectie Prada velvet blokhak sandalen. Maar dus ook niet meer die blauwe in mijn maat.

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *