Maastricht magazine >
musthaves

Dat je niet langer zonder kan: Céline zonnebril

Dat je niet langer zonder kan: Céline zonnebril
Artikel begint onder de advertentie

Ik heb een paar regels die leidend zijn bij het shoppen. Zoals elk jaar een nieuw paar laarzen, tas en zonnebril. Eenvoudigweg om m’n garderobe te spicen en zo bij de tijd te houden. Nou ja, dat hou ik mezelf voor. Het is wellicht gewoon een slim excuus om zonder schuldgevoel te spenden. Dit jaar besloot ik af te wijken. Het is immers de uitzondering die de regel maakt. Ik zette mijn zinnen op een leesbril van Caroline Abram. Dit met het idee die zonnebril dit jaar aan me voorbij te laten gaan. Totdat ik verkoos mijn hart te volgen. Besties met Céline is het resultaat.

Snoepwand met zonnebrillen trotseren

Laat me de situatie schetsen. Wie bij Mestrini Optiek de opticien bezoekt, dient de snoepwand te trotseren. Ik haalde het zowaar tot achter in de winkel. Het leek alsof het was gelukt. Dat was tot ik mijn leesbril afgerekend had en me langs de brillenwand naar buiten waagde. Daar ging het mis. Mijn moeder zal het vast bestempelen als mijn deformatie. Zij meent dat ik zodra ik iets in de pocket heb, mijn zinnen alweer op het volgende zet. Niet zo zeer uit hebberigheid, maar vanuit de ambitie naar een volledig, gelukzalig geheel te streven. En daar kan altijd wel een nieuw item bij. De deformatie dit keer? Die Céline zonnebril.

Valery introduceert bestie Céline

Er zijn twee modellen die mijn aandacht trekken. Beiden van Céline. De ene net iets hoger qua model dan de andere. Bovendien verschillen ze in kleur. Een oudroze tint en een meer aardse taupe. De taupe, de New Audrey van Céline, heeft mijn voorkeur. Alleen al omdat deze makkelijk met welke outfit ook lijkt te combineren. Daarnaast omdat deze aansluit bij mijn huidskleur. Toch overweeg ik nog even een zwarte New Audrey en twijfel ik toch nog over het oma roze model. Dat is tot ik naar het gezicht kijk van Valery. Haar uitdrukking bevestigt zonder woorden dat taupe Céline mijn nieuwe vriendin is.

De o zo beroemde Shadow van Céline
De o zo beroemde Shadow van Céline

Nu pas Céline ontdekt: Andrea, Lea en Shadow

Weinig items die je niet van Céline wil hebben. En ik ben niet de enige die daar zo over denkt. Zo zijn de zonnebrillen van Céline al jaren een hot item onder celebs en bloggers. Ondertussen heb je vast wel de nodige bloggers met Andrea gespot. Dit is de opvolger van de Shadow. Lichter (en dus praktischer) dan het oorspronkelijke ontwerp. Een ontwerp dat overigens niet te doen is als je rimpels hebt. De rechte lijn van de Shadow en de Andrea versterkt namelijk de groeven in je voorhoofd (dat is als je niet aan de botox bent). Maar gelukkig zijn er genoeg alternatieven. Met de herintroductie van ronde zonnebrillen is ook de Lea, met de metalen schakering, een favoriet.

Vriendin Lea van Céline
Vriendin Lea van Céline

Bij Mestrini Optiek vind je een snoepwand vol zonnebrillen. Heel veel eye-candy van Céline en de nodige andere bijzondere merken zonnebrillen. Scroll naar beneden voor verkoopadressen van Céline.

De opvolger van die te hebben Shadow is Andrea
De opvolger van die te hebben Shadow is Andrea.

 

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *