Maastricht magazine >
fashion

New webshop: Bags & the City

New webshop: Bags & the City

Jij bent jong, maar volwassen. Klassiek, maar trendy. Stoer, maar vrouwelijk. Een vrouw van deze tijd. Bags & the City gaat met jou en met de tijd mee.

Bij Bags & the City vind je exclusieve designs uit Londen, Milaan, New York en Parijs. De mooiste items van bekende labels als Costume National, David & Scotti, Fiorentini+Baker, See by Chloé en Sam Edelman. En de grootste collectie Muubaa jassen in Nederland.

Artikel begint onder de advertentie

Collecties voor haar én voor hem. Want ook voor de stoere en klassieke man is er een mooie selectie van schoenen en tassen. Maar Bags & the City is meer. Voor een bezoekje aan deze winkel hoef je niet meer naar hartje Rotterdam. Vanaf heden ben je een muisklik verwijderd van alle loves to have via de webshop van Bags & the City. Ook word je digitaal bijgestaan. Ben je op zoek naar iets speciaals, heb je vragen over de maat, mail dan naar [email protected].

Ter introductie betaal je tot 3 januari 2011 geen verzendkosten en ontvangen de eerste 25 klanten een waardebon van 50 euro. Te besteden bij een volgende aankoop in de webshop.

Hoewel de winkel Bags & the City meer dan de moeite waard is, is de webshop dit ook. Sla jij deze ook op onder ‘mijn favorieten’?

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *