Maastricht magazine >
fashionfashion-news

Paul Smith Modemuseum Hasselt verlengd

Paul Smith Modemuseum Hasselt verlengd

Ik sloeg destijds de opening over. Miste daardoor mijn minute of fame om de meester zelf te ontmoeten, aan hem te snuffelen en met hem op de foto te gaan. Een mens kan nu eenmaal niet overal bij aanwezig zijn. Ondertussen heb ik de tentoonstelling ‘Hallo, Mijn naam is Paul Smith’ in het Modemuseum te Hasselt nog steeds niet bezocht. Shame on me! Maar daar komt verandering in, want de tentoonstelling is verlengd tot half augustus.

Artikel begint onder de advertentie

De tentoonstelling ‘Hallo, Mijn naam is Paul Smith’ doet het boven verwachting goed en breekt alle records. De tentoonstelling betreft een samenwerking van het Modemuseum Hasselt met Sir Paul Smith en het Design Museum Londen.

De massale mediaaandacht en feit dat de tentoonstelling wordt verlengd, zegt genoeg. Ik ga in ieder geval als nog. Wil je een voorproefje? Volg dan deze link naar een filmpje over de tentoonstelling van Paul Smith.

Scroll naar benenden voor verkoopadressen van Paul Smith. Nu de hype van het merk af is, zie ik zelf de schoonheid van de stukken weer. De man begrijpt echt wel wat ontwerpen is.

O ja, en een linkje naar de website van Modemuseum Hasselt met meer info over ‘Hallo, Mijn naam is Paul Smith’. Laat je me weten hoe het was?

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *