Maastricht magazine >
fashionfashion-news

Prada opent winkel aan PC Hoofstraat

Prada opent winkel aan PC Hoofstraat

Goed nieuws: eindelijk heeft Nederland een eigen Prada flagship store. Nou ja, een echte dan. Want de outlet-winkel van Prada in Designer Outlet Roermond telt wat mij betreft niet echt helemaal mee.

Artikel begint onder de advertentie

De Prada winkel is gelegen op de hoek van de PC met de Honthorststraat. Het pand waarin eerder Tony Cohen gevestigd was. De winkel is verdeeld over twee etages en biedt in totaal 550 vierkante meter Italiaanse fashion.

Bij binnenkomst eerst heel veel women accessoires en leather goods. Zoals kenmerkend voor Prada op unieke wijze geprensenteerd. Vervolgens een glazen ruimte met de travel accessoire collecties. Dan natuurlijk ook een schoenen gedeelte en wie de eerste etage beklimt, staat oog in oog met de ready-to-wear collectie. En het laatste kamertje? Een small private area voorbehouden aan de lucky few.

De officiële opening van de Prada Boutique vindt plaats op donderdag 11 september. Zoals we Prada kennen, wil jij de winkel in Amsterdam bezoeken. Ook wanneer je geen zin hebt om je creditcard te trekken, maar enkel de inrichting van architect Robert Baciocchi in je op te nemen.

prada-boutique-amsterdam-pc-hooftstraat-interieur-1

prada-boutique-amsterdam-pc-hooftstraat-interieur-2

prada-boutique-amsterdam-pc-hooftstraat-exterieur-gevel

Scroll naar benenden voor overige verkoopadressen van Prada.

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *