Maastricht magazine >
fashiontips

Pups en reptiel van Modström

Dol op zo-moeder-zo-dochter mode. Een look die zich bij ons meestal uit in broekjes, soms ook in allebei dezelfde pup. Uhhem! Zo hebben mijn dochter en ik dezelfde Levi’s, 7 For All Mankind en chino van Shine. Toch dragen we zelden gelijktijdig dezelfde broek. De fun zit ‘m erin dat zo-moeder-zo-dochter fashion zo niet hetzelfde is. Dat een ontwerp afhankelijk van je mood, de persoon en styling een ander karakter aanneemt. Dit keer kozen we voor een baggy broekje van Modström in snake print. Fashionable met All Stars, Dr. Martens, Jimmy Choo’s en heerlijk om thuis mee op de bank te hangen.

Artikel begint onder de advertentie

Modstrom_snake_Joy

Wij kochten de Modström reptiel sweatbroeken bij Stijl Maastricht. Daar is de broek tevens als jumpsuit verkrijgbaar En er zijn tal van varianten op de broek. Zoals een gestreept exemplaar van Missoni en een sweatpants van By Malene Birger met verschillende voor- en achterkant. Eerlijkheid gebiedt me wel te zeggen dat het Modström exemplaar wel echt geniaal zacht zit. Wie weet ga ik ook voor de grijze variant en eentje in unisex zwart.

Sweatpants_Missoni Modstrom_Pirko Sweatpants_ByMaleneBirger Sweatpants_Modstrom

Van links naar rechts: Missoni, Modström, By Malene Birger en Modström.

Scroll naar beneden voor meer verkoopadressen van Modström. Winkels die Missoni en By Malene Birger verkopen vind je met behulp van de labelfinder rechtsboven.

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *