Maastricht magazine >
fashion

Rondsnuffelen in Gucci Museo

Rondsnuffelen in Gucci Museo

Groot Gucci fan? Sinds kort is het mogelijk om je helemaal onder te dompelen in de wereld van het merk. En dan bedoelen we niet een winkel, maar het pas geopende Gucci Museo, oftewel Gucci museum. In het leven geroepen om de negentigste verjaardag van het merk te markeren. Je moet wel afreizen naar Florence, maar dan heb je ook wat: drie verdiepingen vol met spulletjes. Je ziet er niet alleen iconische klassiekers maar ook recent werk. Van avondjurken en bloemmotieven tot sport en de ontwikkeling van het bekende logo.

Artikel begint onder de advertentie

 

Gelukkig kun je er ook producten kopen, want je wordt zonder twijfel hebberig als je door de complete geschiedenis van het merk wandelt. Er is een giftshop met ondere andere kaarsen, iPhone hoesjes en chocola en een boekenwinkel. Ook is er een zogenaamde Icon store waar je bijzondere edities kunt kopen zoals de loafers met het paardenbit, en nieuwe versies van de Jackie tas en de tas met bamboe hengsel. Zeker een bezoekje waard.

Gucci-Museum-Florence-2 Gucci-Museum-Florence-7

Meer weten over het museum? Kijk dan op de website van Gucci. Voorlopig niet naar Florence? Scroll naar beneden voor winkels waar je ook kunt rondsnuffelen tussen de Gucci spulletjes.

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *