Maastricht magazine >
fashion

Sarah Burton ontwerpt jurk prinses Kate

Sarah Burton ontwerpt jurk prinses Kate

Wat mij betreft wint de bruidsjurk het van de blauwe Issa London jurk waarin Kate samen met prins William het huwelijk aankondigde. De jurk was mij te braaf, te degelijk, te veilig, te British. Is de jurk van Sarah Burton nu ook niet echt gewaagd, de jurk die geïnspireerd lijkt te zijn op de bruidsjurk van Grace Kelly past absoluut goed bij de charmante Kate.

Schermafbeelding 2011-04-29 om 13.01.401

Grace Kelly en prins Rainier in 1956

De jurk is perfect. Het had bijna niet beter gekund. Enkel in de afwerking had de jurk nog beter kunnen scoren. De onderrok tekent af door de stof. Je ziet precies waar deze ophoudt. Ook de stof van de jurk lijkt kreukgevoelig. Jammer dat de top van de jurk even de indruk wekt dat Kate net het koude water uitkomt. Wanneer ik verder kijk, krijg ik de indruk dat er een pak demak’up wattenschijfjes in is gepropt.

Maar toch. Ondanks de tepelkou, wattenschijfjes en onderrokproblematiek blijf ik Alexander McQueen fan. Jij ook? Onderstaand vind je een lijst met verkoopadressen om je eigen Sarah Burton te bemachtigen. En daar heb je geen prins op het witte paard voor nodig!

Schermafbeelding 2011-04-29 om 13.13.49

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *