Maastricht magazine >
fashion

Slouchy pants van Acne

Slouchy pants van Acne

Intussen zijn we helemaal gewend geraakt aan strakke silhouetten dankzij skinny broekjes zoals die van J Brand en leggings van leer. De resortcollectie van Acne brengt echter wat aangename afwisseling in je garderobe: wijdvallende broeken met een bijzonder relaxte pasvorm. Misschien wel even wennen, want er in lopen zonder verstrikt te raken in of te struikelen over de wijde, lange pijpen is een kunst op zich. Vergeet de foute associaties met broekrokken want o wat zitten ze fijn, die palazzo pants! Bovendien geen geplak als de temperaturen stijgen. Combineer de broeken wel met een strak shirtje of kort, getailleerd jasje om een vormeloos geheel te voorkomen.

Artikel begint onder de advertentie
acne-resort-ss2012-printed_broek acne-resort-ss2012_blauwebroek acne-resort-ss2012_wittebroek2 acne-resort-ss2012-beige_broek

De gehele resortcollectie van het merk is overigens gewijd aan comfort en stijl. Van speelse rokjes tot stoere leren jacks. Pasteltinten voeren de boventoon, heerlijk licht en luchtig.

De kleding van Acne koop je onder andere bij La Neuvième in Maastricht. Toch liever een jeans van het merk? Dan kun je terecht bij Bloom Jeans in Laren. Scroll naar beneden voor andere winkels die het merk verkopen.

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *