Maastricht magazine >
tips

Verliefd op Chloé girl AW 2016/2017

Verliefd op Chloé girl AW 2016/2017
Artikel begint onder de advertentie

Tijdens de fashion weeks is er flink gespeculeerd wie de trendsetter wordt van fall/winter 2016. Chloé heeft dit seizoen iedereen in de modewereld geïnspireerd en is daarom de trendsetter. Bijna alles wat in de Zara hangt is geïnspireerd door Chloé. Ik ben ook betoverd door See by Chloé en ga voor een romantische look van Chloé 2016. Fall in love with the Chloé girl 2016!

See by Chloé 2016

De aantrekkingskracht van Clare Waight Keller

Deze herfst kun je verliefd worden op schoenen , boots, warme truien, romantische avonden, herfstwandeling of op Clare Waight Keller. Zij is sinds 2011 creative director van Chloé. Verantwoordelijk voor ready-to-wear tot accessoires, fragrances en de See by Chloé collectie. Haar carrière is begonnen op 21 jarige leeftijd in New York. Ze heeft gewerkt voor Calvin Klein, Gucci, Pringle of Scotland and Ralph Lauren. Ze is druk, druk, druk en pendelt tussen London en Parijs met haar man en drie kinderen. Hoe ziet Clare haar brand? Feminine en vrij van geest. Chloé is een brand waarvan je elk fabulous stuk op verschillende manieren kunt dragen. Draag je dit prachtige merk dan versterkt dit jezelf vertrouwen. ‘Most of all, it feels real’, zegt Clare. Clare loves her brand and we love Clare!

Chloé AW 2016

Wat maakt de herfstcollectie van Chloé 2016 zo magisch?

Chloé’s fall collectie 2016 werd gepresenteerd in Parijs. Een collectie om bij weg te dromen. Wanneer je de collectie online bekijkt verdwijnt de wereld om je heen. De modellen lopen afwisselend in stoere leren outfits en romantische zijde/chiffon looks. Claire weet een balans te creëren tussen stoer en romantisch. Mijn voorkeur gaat deze keer naar de romantische look. De modellen dragen wijde bloezen en jurken. Zodra ze lopen golven de stoffen over de catwalk. Alsof de lucht de stoffen draagt. De modellen stralen zelfvertrouwen, realiteit en free spirit uit! I am in love with the Chloé girl. Ik wil het Chloé meisje zijn!

Céline sandals blue

Vandaag ben ik een Chloé girl

Deze herfst wil ik het Chloé meisje zijn. De Chloé collectie biedt zijde blouses en jurken met ‘silk’ prijzen. Ik ga voor de See by Chloé collectie. De blouses, jurken, broeken en shorts van See by Chloé zijn van chiffon. Deze collectie is ook mooi, maar net iets beter betaalbaar. Bovendien is chiffon is een prachtige dunne stof en perfect voor een romantische look. De collectie is zo betoverend mooi dat ik vier See by Chloé stukken gekozen heb. Ik kies voor twee blouses, een pantalon en een short. Allemaal van dezelfde kleur en stof. Leuk om samen te dragen, maar ook om te matchen. Vandaag kies ik voor de korte blouse en de korte broek. Ik voel me vrij in de look en zit vol zelf vertrouwen. Niet dat ik daar problemen mee heb, hihi! Geloof het nu maar, deze look geeft je nóg meer zelfvertrouwen. De kleding zwiert om me heen en ik voel me zo licht als de stof. Haha, daar zit het zelfvertrouwen. Mijn look kleed ik af met mijn blauwe Céline sandalen en tas. Mijn zonnebril van The Row is zwart, maar blauw was ook wel heel leuk geweest. I am a Chloé girl, I feel free!

Feel free,
Feel feminine,
Feel confidence,
Feel real,
Feel like a Chloé girl!

Ook in love met de Chloé 2016 feeling? Hier vind je meer informatie over Chloé. Scroll naar beneden voor verkoopadressen van See by Chloé.

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *