Maastricht magazine >
tips

Denim dress: zo combineer je jeans

Denim dress: zo combineer je jeans
Artikel begint onder de advertentie

How to wear your denim dress? Een spijkerjurk is er voor iedereen. Jong en oud loopt er mee weg. Je stijlt een denim dress naar je eigen moment. Een jeansjurk is voor je het weet jouw favoriet. En een uitkomst op dagen dat je niet weet what to wear. Geen inspiratie? Take your denim dress, so easy!

Miriam denim

One denim dress and done!

One-and-done, dit is het gevoel van een denim dress. Een spijkerjurk kan zoveel andere jurken vervangen. Iedereen kent de ‘little black dress’, een jurk die in elke garderobe te vinden is (en ook al meermaals op LovestoHAVE voorbij is gekomen). De little denim dress (LDD) moet zéker ook in jou garderobe hangen. The little denim dress is veelzijdig en daarom makkelijk. Iedereen kent zo’n dag van: ‘Wat moet ik aan vandaag?’ Take your denim dress, one-and-done.

denim jurk D-D

How to wear your LDD?

Denim, ook wel spijkerstof, is een gekeperde katoenen stof. Het weefsel is sterk en heeft een sportieve uitstraling. Naar denim refereert men ook als jeans of spijkerstof. Iedereen heeft iets van denim is zijn kast. Denim is cool in jeans, cuttoffs, skirts, jumpsuits, shirts en jackets. Heb je nog geen LDD (little denim dress of D-D (denim dress) in je kast, dan is nu het moment om deze topper erbij te stoppen. Just go for a denim dress! Kun je met een D-D naar het werk? Met de juiste styling kun je met een D-D naar het werk. Hoe? Gewoon met bruine sandalen (highheels) en je bruine tas, helemaal top. Je zwarte loafers, blazer en een zwarte tas passen ook perfect bij een denim dress. De sportieve look in een D-D is so easy. Toppers voor een sportieve look zijn zijn sneakers, slippers, laarzen, sandalen en nog veel meer! Ga je voor high fashion dan combineer je dit jurkje met de meest extreme fashionable schoenen. Een jeansjurk is meestal eenvoudig en kan daarom gestyled worden met extreme schoenen. Ga je voor een klassieke look dan zijn de ballerina’s perfect.  Met een D-D kun je jezelf transformeren met een look die jij bepaalt. Your moment, your denim dress!

jeansjurk

My D-D transformation!

Natuurlijk heb ik ook een D-D in mijn kast. Mijn D-D is van de Zara en draag ik met veel liefde. Mijn jurkje is soepel en daarom heerlijk draagbaar. Ik combineer mijn jurk met sneakers, highheels, slippers en laarsjes. Zoals ik me voel , zo draag ik mijn D-D. Vandaag ga ik mijn best doen voor jullie en wil ik een fashionable look. Met een knipoog naar de herfst heb ik gekozen voor deze outfit. De korte laarsjes van Bullboxer maken de look stoer. Mijn MCM tas hangt losjes op mijn schouder. De look vraagt naar een fashion item en dat is mijn zwarte hoed. De blauwe zonnebril van Ray-Ban is ook fashion. De donkere look vraagt naar kleur. Mijn mooie sjaal van Hermès doet wonderen. My Hermès scarf is shining, my whole look is shining. Mijn eenvoudige denim dress is shining. Transformation completed!

hermes scarf

Take your D-D,
make your own transformation!

Scroll naar beneden voor verkoopadressen van Hermès. Gebruik de labelfinder voor het vinden van overige merken of klik op de link in de tekst.

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *