Maastricht magazine >
tips

Kiki Niesten x Ebby Port x Fashionclash

Kiki Niesten x Ebby Port x Fashionclash
Artikel begint onder de advertentie

Vorige week deelden we in aanloop een preview van Fashionclash. Sinds afgelopen donderdag heb je geen preview meer nodig. Het internationale modefestival is van start. Maastricht ademt fashion alom. Er vinden shows plaats, er is een shop-market en ook de stad doet mee. Zo siert de getalenteerde Ebby Port de etalage van Kiki Niesten in Maastricht.

De etalages van Kiki Niesten in de Stokstraat

LovestoHAVE houdt van de etalages van Kiki Niesten. Nooit propt Kiki er zomaar wat in. Altijd met een visie. Een verhaal. Zoals bijvoorbeeld eerder de etalage van Antoine Peters. Deze week (tot 7 juli) siert Ebby Port de etalage in de Stokstraat. Maakt onderdeel uit van het side programma van Fashionclash. Een programma dat grotendeels gratis is. En dus zorgt voor meer monies om te spenden!

Over Ebby Port en haar band met Maastricht

Ebby Port studeerde aan de MAFAD. Al eerder kwam ze op LovestoHAVE voorbij. Ebby nam ons mee naar Mayfair. Nu siert ze de etalage van Kiki. Niet zonder reden. Staat Kiki mede bekend om haar betrokkenheid bij modetalent, gaat haar relatie met Ebby verder. Ebby werkt namelijk bij Kiki’s Stocksale. Zoals Kiki schrijft: ‘Als ze daar niet is, is ze waarschijnlijk in de printwerkplaats van de Jan van Eijck Academie of in haar atelier te vinden. Ebby ontwerpt en bedrukt haar stoffen zelf. Voor het festivalthema ‘heritage’ dook ze in haar eigen kledinggeschiedenis en ontwierp ze de collectie “en wat als ik je nodig heb”. Geinspireerd op het meisje dat ze vroeger was. Strikjes, ruches en streepjes vormen de basis voor de met blekende inkt gezeefdrukte stoffen.’

Ebby Port op de catwalk bij Fashionclash

Wil jij meer dan de stukken van Ebby beleven bij Kiki Niesten, dat kan. Vanavond showt Ebby op de catwalk van Fashionclash. Niet alleen Ebby is de moeite waard. Check de website van Fashionclash voor het programma en het kopen van kaarten.

Ebby Port Kiki Niesten

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *