Maastricht magazine >
tips

M’s T on Tuesday: Off-shoulder trend

M’s T on Tuesday: Off-shoulder trend

Deze lente en zomer mogen de schouders gezien worden. De off-shoulder topjes en jurkjes zijn een trend. De off-shoulder look doet je verlangen naar de zomer. Vandaag laat ik mijn schouders zien in mijn rood off-shoulder top van de H&M. Vind je mij normaal op donderdag op LovestoHAVE, omarm ik deze week de zon op dinsdag! Yessss, summer here I come!

Artikel begint onder de advertentie

Miriam269

De off-shoulder gekte van 2016

De fashion nummer één deze lente/zomer is de off-shoulder look. Deze look is doorgeslagen in bijna alle boven kleding. De meeste bovenkleding heeft de schouders eruit geknipt. Bloezen, truien, t-shirts en jurken; geen schouder stukken meer te bekennen. Ik ga graag mee met deze gekte. Mijn schouders mag je zien. De schouderpartij is een perfect item voor iedereen om te laten zien. Laat je schouders zien en ga mee in de fashion 2016 gekte.

Miriam367

Off-shoulder look is easy

Deze look is makkelijk te combineren. Je draagt deze look relaxed. Iedere vrouw kan deze stijl dragen. De designers laten daarom deze look elk seizoen weer terug komen. Maar dit seizoen gaan bijna alle designers ervoor. De keuze is nu zo groot, iedereen kan zijn off-shoulder ding vinden. Je kunt de trend makkkelijk combineren van het strand tot naar een feestje. Zo kan de trend ook netjes gedragen worden of helemaal high fashion. Voor ieder wat wils.

Miriam442

Hangende mouwen

De off-Schoulder look laat de mouwen hangen. In mijn look hangen de mouwen netjes geïntegreerd aan de top. De mouwen kunnen ook hangen aan linten. De mouwen zijn dan zo groot zijn als een ballon. Dit kan dan de top alleen niet dragen, maar met een lint erbij wel. Deze look is dan high fashion en helemaal top. De jurken laten de mouwen meestal doorlopen in een horizontale lijn. Zo mooi, zo klassiek! Ik laat deze zomer mijn mouwen hangen!

My red off-shoulder H&M top

Mijn H&M top kan deze zomer mee op vakantie. Deze top zit zo comfortabel en is makkelijk te combineren. Vandaag heb ik mijn top gestyled met mijn Aspesi rok. De kleuren zijn top gematched, ongelooflijk. Heerlijk luchtig op deze benauwde dag. De schoenen van Sergio Rossi en de tas van Marni maken de look krachtiger. Maar de kers op de taart is mijn nieuwe paar oorbellen van Prada. Vandaag pas de eerste keer dat ik de oorbellen draag. Ze liggen al maanden in de kast. Nu is het moment voor de Prada oorbellen. De oorbellen zijn lang en door de top hebben ze nu genoeg ruimte om te bewegen. Het zijn nu niet mijn haren die dansen, maar mijn oorbellen.

Off-shoulder look is easy,
Off-shoulder look is yours!

Scroll naar beneden voor verkoopadressen van Prada. Gebruik de labelfinder voor het vinden van winkel die de overige merken verkopen. Natuurlijk kun je Miriam op Instagram ook volgen.

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *