Maastricht magazine >
tips

Panty’s in de winter? You want!

Panty’s in de winter? You want!
Artikel begint onder de advertentie

Wil jij warm en stijlvol de winter door? Dan is het dragen van panty’s een must. Panty’s zijn essentieel om deze winter fashionable warm te blijven! We gaan panty’s niet dragen als een grootmoeder, maar als een fashion girl. Speel met je looks en kies de juiste panty! Ga voor 15 dernier of juist voor de kracht van 120. En wat dacht je van een visnet panty?!

panty winter

Panty’s in de winter, mijn favoriete kledingstuk

Maar welke panty kies je? Wat is hip deze winter? Mijn favoriete panty’s zijn de 80 denier panty’s, niet stuk te krijgen. Deze panty’s zijn warm en sterk en maken je look zo fashionable. Ik draag ze bijna op alle outfits en voel me er in thuis. Zwarte benen zijn slanke benen. Zijn er nog meer redenen waarom je 80 denier panty’s zou kunnen dragen? Ja natuurlijk, ik kan kortere mode dragen in de winter. Door je mooie zwarte benen kun je bijna alle mode looks aan. Ik ga voor black legs en jullie?

panty's winter

Panquette: regels van opvallende of onopvallende benen

Panty Etiquette oftewel Pantyquette zijn er voor de beenmode. Welke panty jij kiest hangt af van de gelegenheid waar jij je voor kleedt. Voor een zakelijke outfit kies je voor een basispanty van 15 denier tot maximaal 40 denier. Wanneer er een dresscode is als Tenue de Ville, Black Tie of White Tie is het dragen van panty’s een must. Dunnere panty’s ogen vaker chiquer. Hoe donkerder de outfit, hoe donkerder de panty mag zijn. Heeft je outfit al een print, houdt dan de panty rustig; zonder print. Bij een effen outfit kun je weer kiezen voor een fashion panty. Bij de dresscode Cocktail gaan we voor sexy. Toch is het aan te raden om hier rekening te houden of benen tonen of borsten tonen, niet beiden. Pfff, gelukkig zijn mijn panty’s bijna altijd donker in de winter. Daarom is de Pantyquette voor mij makkelijk.

visnet panty's

Fashion panty’s voor een spetterende look

Ga je voor een spetterende look of zoek je iets om je outfit te complimenteren, dan zijn fashion panty’s iets voor jou. Maak je keuze uit 15-120 denier. Opvallend dit jaar zijn de geometrische vormen in de panty: een lijnenspel, een kabel of juist een ruit. Is het motief in de lengte richting, dan lijken je benen ook nog slanker. Naast deze vormen zijn ook nog romantische panty’s met een bloemen motief. Zowel de gevormde of visnet panty’s kunnen nu makkelijk worden gestyled met de juiste jurk, rok of zelfs onder gescheurde jeans. Fashion panty’s maken je look spetterend!

rachelle hensgens

Met visnet panty’s naar Maastricht

Rachelle (mijn dochter) is weer in het zuiden en daar gaan we weer. Een middagje Maastricht met Rachelle voelt als vanouds. Mijn look ligt al klaar en na een beauty-treatment thuis, zitten we in de auto richting Maastricht. Mijn zwarte look vandaag heeft als verrassing de visnet panty’s onder mijn bootcut jeans. Anders en zo fashionable. Mijn J Brand jeans is bootcut en korter. Zo zie je mijn visnet panty’s. Voor de foto’s trek ik mijn zilveren Zara pums aan. Mijn t-shirt van MSGM toont de letters van dit merk in spiegelstukjes en zilver. Met mijn zwarte colbert van Dolce Gabbana blijft mijn look cool. Mijn look wordt cooler wanneer ik mijn Marni boots aantrek en mijn Zara’s thuis laat. Geen pums in Maastricht! Eenmaal in Maastricht zitten we na een paar missies al snel op terras, want de zon schijnt en de verwarmingslampen branden. We hebben beiden onze nieuwe matte velvet lipstick op. Mat velvet lipsticks zijn nu hot. Ik voel me altijd zo blij en jong bij mijn dochter. Een onbeschrijfelijk gevoel, een gevoel van blijdschap en levenslust!
Wear Tights,
Like a Fashion Girl

Scroll naar beneden voor verkoopadressen van J Brand. Klik op de linkjes of gebruik de shopfinder voor informatie en verkoopadressen van de overige genoemde merken in de tekst.

Gerelateerde blogs

    Reacties (2)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *