Maastricht magazine >
tips

De tank-top is terug. How to wear it?

De tank-top is terug. How to wear it?
Artikel begint onder de advertentie

Streetstyle stars, bloggers en celebs weten hoe ze de tank-top moeten dragen. Zij maken van het mouwloze shirt een trend. De top krijgt een nieuw leven en gaat fashionable. Ik volg de trend. How do I wear my tank-top?

The tank-top is back!

De tank-top is altijd geweest. Sportmensen, vakantiegangers en bouwvakkers dragen het shirt al jaren. Zij dragen de tank-top stoer. De streetstyle stars, bloggers (like me 😉 ) en celebrities blazen nieuw leven in de tank-top. Zij gaan voor fashion en laten dit item weer stralen. Zelfs de off-duty models tijdens de fashion weeks gaan voor de tank-top. Zij hangen rond in deze tops. Zij weten van een sleeveless top een cooler outfit te maken. Cooler dan een voorzichtige designer outfit. Wat de modellen tijdens de fashion week doen, ga ik ook doen!

culottes tanktop

How to wear a tank-top!

Stijl is een manier hoe jij je kleding draagt. Fashion people dragen kleding die ze zelf combineren. In de fashion wereld gaat het niet om wat je draagt, maar hoe je je kleding stijlt. De tank-top gaat nu van een basic tank-top naar een trendy item. The top turns into a winning outfit. Wil jij ook in het winnende team? Heb je al een tank-top gevonden? Neem een kijkje in je kast of vraag aan je broer, zus of man. Het shirt kan lang en kort zijn of strak en wijd. De stoffen zijn meestal van katoen, zijde of Jersey. How to wear your tankie? Draag je lange tankie over je broek. Je strakke tankie staat leuk in je jeans. Je korte tankie staat goed op een taille-broek. Je lange tankie staat mooi gedrapeerd in een rok. Tankie over tankie is helemaal hot. Draag je tankie onder een mooi pak, geweldig. Stoer is, een heel kort tankie-top op een short. Een gestreept tankie is ook leuk te dragen over een t-shirt. Tankies met de rug vrij zijn ook sexy! Thousand ways to make your tank-top fashionabler! Just do it!

Tanktop

My creation, your inspiration!

Mijn tank-top heb ik ook gevonden. De tankt-top ligt onder een stapel t-shirts. Waarom heb ik mijn top nauwelijks gedragen? Mijn top is zwart, de stof is transparant en het model is lang. Het label heb ik eruit geknipt. Ik trek mijn top aan en zie hoe ruim mijn top valt, veel bloot te zien. Hmm, nu weet ik weer waarom ik de top niet draag. Mijn H&M sport-BH gaat eronder en mijn top krijgt een nieuw leven. De fashion begint. Mijn Avelon culottes combineer ik met mijn top. De top drapeer ik in mijn broek, geweldig deze look. De Burberry schoenen houden de look in balans. Ik voel de fashion van de celebrities, nonchalant en cool. This is streetwear, this is fashion. Met mijn Bottega Veneta clutch en mijn Céline zonnebril sluit in mijn look. My sleeveless singlet is back in life!

Miriam tanktop trend

Join the winning team,
find your tank-top!

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *