Maastricht magazine >
fashion

Upgrade van de track pants

Upgrade van de track pants

Een trainingsbroek naar kantoor is bij mij al tijden favoriet. Jasje of keurige gebreide trui erop en klaar is je casual-chic look. Ik verwacht deze look de komende tijd veel meer in het straatbeeld te zien. Want de track pants lijkt aan een te zijn opmars begonnen. Designers geven de broek een upgrade door er een luxe uitstraling aan te geven. Voortaan heb je dus niet alleen trackpants waarmee je ongezien op de bank hangt, maar ook een classy exemplaar om in te werken, feesten of flaneren. Woohoo!

Artikel begint onder de advertentie

Materiaal doet natuurlijk al veel voor de uitstraling van een broek. Waar Lanvin kiest voor knalblauw zijde gaan Les Chiffoniers en See by Chloé voor leer. De meest feestelijke variant is van 3.1 Phillip Lim. Hij maakte een trainingsbroek met pailetten, inclusief bijbehorend sweatshirt.

 

  Trackpants_Lanvin_resort2013 Trackpants SeebyChloe_trackpants Trackpants_ChristopherKane1
 Trackpants_Chiffoniers1 Trackpants_PhillipLim Trackpants_Paul&Joe     Trackpants_TbyAlexanderWang 

Van boven naar beneden, van links naar rechts: zijden broek van Lanvin, mintgroene variant van Merinowol van Markus Lupfer, camelkleurige track pants van See by Chloé, bloemen van Christopher Kane, exemplaar van leer met neon bies van Les Chiffoniers, pailletten van 3.1 Phillip Lim, lamé van Paul & Joe en tweed van T by Alexander Wang.

Foto boven: combi met track pants uit het resort 2013 lookbook van Lanvin.

Scroll naar beneden voor winkels die Lanvin verkopen. Verkoopadressen van 3.1 Phillip Lim, Paul & Joe, See by Chloé en T by Alexander Wang vind je via de labelfinder rechtsboven. Kleding van Markus Lupfer, Christopher Kane en Les Chiffoniers koop je onder andere online bij Net à Porter.

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *