Maastricht magazine >

 
food-drinks-hotelsfood-and-drinks

De Foodhallen in Amsterdam West

De Foodhallen in Amsterdam West

Eindelijk, ruim een jaar nadat de Foodhallen in Amsterdam is geopend, ontdek ik deze overdekte food market zelf. Het is nog vroeg als ik de oude tramremise in Amsterdam West binnenwandel. Later die dag verneem ik dat de overdreven drukte, nu de kop eraf is, zich tot het weekend beperkt.

Foodhallen3

Dat je de Foodhallen tipt zonder er zelf te zijn geweest

Dat ik er niet eerder ben geweest, heeft mede te maken met de drukte in het begin. Voor mij een reden om nog even weg te blijven. Daarna niet meer top of mind en daarmee eigenlijk ook een beetje van mijn to-do lijstje gevallen. Bovendien, get real, ik heb ook maar 7 dagen in een week zitten. Kan dus niet alles. Blij echter dat ik vandaag eindelijk ook zelf het vernieuwende horecaconcept heb gezien. Helemaal daar ik het afgelopen jaar best wel wat mensen richting de Ten Katestraat heb verwezen om de Foodhallen en de Filmhallen aan te doen. De lovende reacties begrijp ik nu maar al te goed! Hoe fijn om hapjes te proeven en nieuwe concepten te ontdekken. Perspectief bieden de restaurants die rondom de overdekte markt gelegen zijn. Soms is het immers fijn om gewoon te kunnen zitten en het hip en vernieuwend aan je voorbij te laten gaan.

Foodhallen2

De Breakfast Club in West

Na mijn afspraak in de Hallen ontmoet ik fellow 40+ bloggers Alexandra Roskam en Madelon Oudshoorn Spaarngaren. We hebben afgesproken bij de Breakfast Club tegenover de food market. Dat ik te laat ben, maakt ze niet uit (thanks girls). En dat we precies na 58 minuten ons drankje op tafel hebben staan, lijkt al net zo min te deren. Nou ja, het zal wel door onze leeftijd komen dat we erin berusten.

Foodhallen4

Geen enkele foto gemaakt

Terug in de trein van Amsterdam naar Maastricht frons ik. Heb ik dan echt geen enkele foto van de Foodhallen, de Breakfast Club en de bloggende meisjes gemaakt? Nee dus. Ach wat, er is ondertussen zoveel over de Foodhallen geschreven, dat er vast wel een foto te leen is.

Foodhallen5

Waar vind je de Foodhallen

Voor aan wie de hype dan echt helemaal voorbij is gegaan… De overdekte markt is gelegen in het oude tramgebouw in West. Met tram nummer 17 ben je er zo. Check out de website voor meer informatie. En ja, mij kun je er in de toekomst zeker tegenkomen. Ik zal er een fotootje van maken! Hou mijn Instagram maar in de gaten!

Foto’s geleend van de website en Facebook-pagina van de Foodhallen

Gerelateerde blogs

Reacties (0)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *